Το Περιβόλι του Ουρανού επιστρέφει στα νυχτερινά πράγματα της πόλης

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου και η Ελεάνα Παπαϊωάννου ξανά στο ιστορικό μαγαζί της Πλάκας.

Χρήστος Νικολόπουλος - Πίτσα Παπαδοπούλου - Στέλιος Διονυσίου - Ελεάνα Παπαϊωάννου

Το Περιβόλι του Ουρανού, το ιστορικό μαγαζί της Πλάκας,  γίνεται πάλι στέκι κεφιού και χαράς για τους λάτρεις του γνήσιου λαϊκού τραγουδιού και της αυθεντικής διασκέδασης. Ο κορυφαίος  Έλληνας λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού με τα αμέτρητα τραγούδια του, θησαυρούς του ελληνικού τραγουδιού, Χρήστος Νικολόπουλος και η Πίτσα Παπαδοπούλου που με τις ερμηνείες και τα τραγούδια της καθηλώνει το κοινό, υποδέχονται ξανά το κοινό τους. Μαζί τους ο Στέλιος Διονυσίου που υπηρετεί, με την γνήσια ξεχωριστή,  λαϊκή φωνή του και με τη χροιά της οικογένειας Διονυσίου, τόσο πετυχημένα το ελληνικό λαϊκό τραγούδι και το  νέο μέλος της παρέας, η Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Μια μεγάλη παρέα με πλούσιο ρεπερτόριο και αγαπημένα τραγούδια κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι. Το ανανεωμένο Περιβόλι του Ουρανού εκτός από ένα γεμάτο μουσικό πρόγραμμα προσφέρει και ένα εξαιρετικά ποιοτικό φαγητό με γεύσεις που ξεχωρίζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Nightlife

"Πανηγυρτζίδικοι balkan" ρυθμοί από τους Polkar στον "Σταυρό του Νότου"

Σουτιέν, τρομπέτες, πανηγύρι, χορός και ομαδικά συνθήματα σε δυο εκρηκτικές βραδιές.

28/04/2022