Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Très Lalà

Ο Μάρτιος στο "Caja de Musica" είναι γυναικεία υπόθεση. Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή (7/3), η Πολυξένη Καράκογλου (1, 29/3) και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà (14/3).

Δύο ξεχωριστές φωνές, συναντιούνται και ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η Ελένη Κατσούλη και η Μαρία Αλαμανή μοιράζονται τη σκηνή του "Caja De Musica", την Πέμπτη 7 Μαρτίου, μαζί με μία ομάδα καταξιωμένων μουσικών και με όχημα τραγούδια που αγαπάμε, που πορευόμαστε με αυτά αλλά και με τραγούδια που έχουν γράψει για εκείνες αξιόλογοι δημιουργοί.

Μαζί τους στη σκηνή: Άκης Σαγάνης (τύμπανα), Μάριος Ιβάν Παπούλιας (βιολί), Χρήστος Κουμούσης (πλήκτρα), Πέτρος Βασιλειάδης (μπάσο), Γιώργος Ντινάκος (ενορχηστρώσεις, κιθάρα, μπουζούκι).

Είσοδος: 8€

Υποδέχομαστε την άνοιξη με την Πολυξένη Καράκογλου

Πολυξένη Καράκογλου

Η Πολυξένη Καράκογλου μάς προσκαλεί τις Παρασκευές 1 και 29 Μαρτίου παρουσιάζοντας τραγούδια από το πιο πρόσφατο άλμπουμ της "Σημεία Στίξης", τραγούδια από την προηγούμενη δισκογραφική της εργασία "Πολύχρωμες ζακέτες", τραγούδια από συμμετοχές της, όπως το "Ο άνθρωπος μπορεί", αλλά και επιλογές από την ελληνική δισκογραφία (Θάνος Μικρούτσικος, Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Λοΐζος, Γιάννης Παπαϊωάννου, Νίκος Παπάζογλου, Χαΐνηδες, Κίτρινα Ποδήλατα κ.ά).

Παίζουν οι μουσικοί Πέτρος Βασιλειάδης στο μπάσο, Αλέξανδρος Δερμάνης στην κιθάρα, Ντέννις Παναγιωτίδης στα τύμπανα, Αλέξανδρος Δερμάνης στην κιθάρα και Μάριος Ιβάν Παπούλιας στο βιολί και στο μπουζούκι ενώ η ίδια παίζει πιάνο και έχει επιμεληθεί το πρόγραμμα. Η φωτογραφία της αφίσας είναι του Αποστόλη Πλατανιά και την γραφιστική επιμέλεια υπογράφει ο Φοίβος Μποζάς.

Είσοδος: 10€

Η νέα female μπάντα της Αθήνας

Οι Très Lalà, η νέα female μπάντα της Αθήνας, πρώτη φορά live, την Πέμπτη 14 Μαρτίου στον φιλόξενο χώρο του "Caja de Musica". H Μαρία Ανδρικοπούλου και η Τζίνα Μπο, το βασικό duo της μπάντας, μας υποδέχεται σε μια βραδιά "ζέσταμα" για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Full band, με ένα φωτεινό και πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα με ρετρο-ηλεκτρικές διασκευές, δικά τους τραγούδια όπως η "Γιορτή" και αγαπημένες επιλογές, οι Très Lalà, στήνουν τη δική τους γιορτή μαζί με τους υπέροχους μουσικούς που θα τις συνοδεύουν: Φώτης Μαντζαρίδης (πιάνο), Κώστας Χριστοδούλου (drums), Πέτρος Σπυθουράκης (κιθάρα), Βασίλης Κατσούλης (βιολί), Χρήστος Παπαδόπουλος (πνευστά).

Είσοδος: 10€

Κρατήσεις: 6945166085 & info@cajademusica.gr

Δείτε τα προγράμματα για όλες τις πίστες και τις μουσικές σκηνές της πόλης εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.

Μιχάλης Ρακιντζής και Κώστας Χαριτοδιπλωμένος σε ένα anti-aging πρόγραμμα

Οι δύο ερμηνευτές συναντιούνται για πρώτη φορά στην σκηνή, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.