Ο Δημήτρης Μπάκουλης και η Elif Sanchez συναντιούνται στον Σταυρό του Νότου Club

Ο Δημήτρης Μπάκουλης και η Elif Sanchez ενώνουν τις φωνές τους σε μια μουσική βραδιά που συνδέει την ελληνική τραγουδοποιία με τους ήχους της Ανατολής.

Δημήτρης Μπάκουλης και Elif Sanchez

Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, ο Δημήτρης Μπάκουλης και η Elif Sanchez συναντιούνται στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club, σε μια μουσική εμφάνιση που γεφυρώνει διαφορετικές παραδόσεις και ήχους.

Οι δύο καλλιτέχνες παρουσιάζουν τραγούδια από την προσωπική τους πορεία, αγαπημένες διασκευές και απρόσμενες μουσικές συναντήσεις. Η σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιία συνομιλεί με τις μελωδίες της Ανατολής, μέσα από δύο ξεχωριστές φωνές με διαφορετικές μουσικές καταβολές και κοινή ευαισθησία.

Πληροφορίες:

Ημ/νία: Παρασκευή 30 Οκτωβρίου

Ώρα: 21.30

Εισιτήρια: more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Δημήτρης Μπάκουλης - Elif Sanchez

  • Συναυλίες

Δύο ιδιαίτερες φωνές, με διαφορετικές μουσικές καταβολές αλλά κοινή ευαισθησία, παρουσιάζουν τραγούδια από την προσωπική τους διαδρομή, αγαπημένες διασκευές και απρόσμενες μουσικές συναντήσεις.

Σταυρός του Νότου - Club

Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Γιώργης Μανωλάκης φέρνει την κρητική μουσική σε διάλογο με την jazz στο Theatre of the No

Ο Γιώργης Μανωλάκης και το Couleur Locale Trio επιστρέφουν στο Theatre of the No με συνθέσεις που συνδέουν την κρητική παράδοση με τον αυτοσχεδιασμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/10/2026

Η Θέλμα Καραγιάννη και ο Βασίλης Σαλταγιάννης παρουσιάζουν το "Australia"

Η Θέλμα Καραγιάννη και ο Βασίλης Σαλταγιάννης συναντιούνται στη Διέλευσις, με τραγούδια από τη δισκογραφία τους και αγαπημένων δημιουργών.

Ο Ari Hoenig φέρνει τον σύγχρονο jazz αυτοσχεδιασμό στο Αθηνά Live

Ο ντράμερ Ari Hoenig συναντά τον κιθαρίστα Tom Ollendorff και τον μπασίστα Viktor Nyberg σε ένα jazz τρίο, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, στο Αθηνά Live.

Η τέχνη της Μπουράττο σ’ένα απολαυστικό οπερατικό ρεσιτάλ στα "Ολύμπια"

Άριες, ορχηστρικά και χορωδιακά αποσπάσματα από όπερες των Βέρντι, Μπιζέ , Πουτσίνι και άλλων συνθετών του βερισμού προσφέρθηκαν στο απολαυστικό ρεσιτάλ της διάσημης Ιταλίδας υψιφώνου.

Οι The Veils επιστρέφουν στην Αθήνα

Με opening act τους The Black Tabasco το γκρουπ επιστρέφει στην Αθήνα για να μας θυμίσει τις θρυλικές εμφανίσεις που έχει κάνει στο παρελθόν.

Ambient ηχοτοπία και ζωντανά visuals σε μια βραδιά πειραματικής μουσικής

Οι Selfish Limbs, Μυρσίνη Καλλέ και Τηλέμαχος Πουλιάσης συναντιούνται σε μια βραδιά ambient μουσικής και οπτικοακουστικών performances στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων.

Athens International Music Festival: 5 ημέρες κλασικής μουσικής στην καρδιά της Αθήνας

Ο Pinchas Zukerman ανοίγει την αυλαία του Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής Αθηνών, που προσφέρει στο κοινό πέντε ημέρες αφιερωμένες στη μουσική δωματίου.