Ο Γιάννης Κότσιρας τραγουδά με ελεύθερη είσοδο στη Βόρεια Εύβοια

Το Μέγαρο Μουσικής στην Βόρεια Εύβοια γιορτάζει τα 30 χρόνια του Γιάννη Κότσιρα στη μουσική σκηνή στην παραλία του Μαντουδίου, με φόντο τη θάλασσα.

Γιάννης Κότσιρας

Οι εκδηλώσεις του Μεγάρου Μουσικής στη Βόρεια Εύβοια συνεχίζονται την Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 21:00, στην Παραλία του Μαντουδίου – Κυμάσι, με έναν καλλιτέχνη που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό τραγούδι: τον Γιάννη Κότσιρα, που γιορτάζει 30 χρόνια παρουσίας στη μουσική σκηνή.

 

Τριάντα χρόνια που δεν μετριούνται μόνο σε επιτυχίες και sold out συναυλίες, αλλά και στις γενιές ακροατών που μεγάλωσαν με τη φωνή του, στα τραγούδια που έγιναν soundtrack της ζωής τους, στις στιγμές που ο Κότσιρας ήταν εκεί όταν χρειαζόταν. Με αμεσότητα, δύναμη, ήθος και μια ειλικρίνεια που σπανίζει, έχει χτίσει μια σχέση με το κοινό του που ξεπερνά κατά πολύ τα όρια του επαγγελματισμού: μια σχέση που μόνο η μουσική μπορεί να χτίσει.

Στην παραλία του Μαντουδίου, με φόντο τη θάλασσα και τον ευβοϊκό ουρανό, ο Γιάννης Κότσιρας γιορτάζει τρεις δεκαετίες με τον τρόπο που ξέρει: με τη φωνή, το ήθος και την αγάπη που τον χαρακτηρίζουν.

Συντελεστές:

  • Πλήκτρα, ενορχηστρώσεις: Άκης Κατσουπάκης
  • Μπουζούκι: Βαγγέλης Μαχαίρας
  • Κιθάρες: Κώστας Μιχαλός
  • Τύμπανα: Θάνος Μιχαηλίδης Νουάρος
  • Μπάσο: Σπύρος Μάζης
  • Ακορντεόν: Θάνος Σταυρίδης
  • Τραγούδι /Βιολί: Μαρία Μιχαλάκα
 

Επιμέλεια Ήχου: Λάμπρος Μπούνας, Στρατής Καραδημητράκης

Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης

Φωτογραφία αφίσας: Γιώργος Σπανός

Info:

Ημ/νία: Τετάρτη 26 Αυγούστου

Ώρα: 21:00

Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Fontaines D.C. έρχονται στο Release Athens 2027

Αυτή είναι η 4η φορά τους στο Release Athens, μόνο τώρα θα έχουν στις αποσκευές τους το ολοκαίνουργιο άλμπουμ Dopamine Chamber, διθυραμβικές κριτικές για αυτό και ένα παγκόσμιο virality ζηλευτό για κάθε μπάντα εκεί έξω.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/10/2026

O Γιώργης Μανωλάκης σε ένα μοναδικό live με κρητική παράδοση, αυτοσχεδιασμό και jazz

Ο Γιώργης Μανωλάκης και το Couleur Locale Trio, live στο Theatre of the No, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου.

"Τραγουδάμε Μαζί": 14 καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους σε μια συναυλία αλληλεγγύης

Η συναυλία έχει σκοπό, την ενίσχυση του Ταμείου Αρωγής "Νίκος Αντύπας", που στηρίζει τους δημιουργούς μουσικών έργων που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες ή προβλήματα υγείας.

Νεφέλη Φασούλη και Πάνος Παπαδόπουλος δίνουν ρέστα με "μικρές ταπεινώσεις"

Και μιλούν για τις ψαγμένες μουσικές και ερμηνείες στη σκηνή του Baumstrasse (από τις 12 Οκτωβρίου για 11 συνολικά παραστάσεις) στο 'α'.

Η Karen Εdwards ήρθε, μάγεψε κι έφυγε

Ολοκληρωμένη μουσικός, πιανίστρια, τραγουδίστρια, συνθέτρια και ενορχηστρώτρια, έδωσε τα ρέστα της στη σκηνή του ατμοσφαιρικού χώρου του Theatre of the No.

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον Carpenter Brut, τον πιο metal καλλιτέχνη της ηλεκτρονικής μουσικής

Ενόψει της εμφάνισης του καλλιτέχνη της ηλεκτρονικής σκηνής, στο Floyd Live Music Venue, συγκεντρώσαμε άγνωστες και ενδιαφέρουσες ιστορίες γύρω από τη ζωή του.

Οι Fontaines D.C. επιστρέφουν στην Ελλάδα για το Release Athens 2027

Το ιρλανδικό γκρουπ θα βρεθεί στη σκηνή του Markopoulo Complex την Κυριακή 11 Ιουλίου, επιστρέφοντας στην Αθήνα σε μια περίοδο που η πορεία του μοιάζει να μην έχει όρια.