Η μαγεία του Louis Armstrong ζωντανεύει στον Κήπο του Μεγάρου

Μια βραδιά γεμάτη ζωντάνια, ρυθμό και ανεβασμένη διάθεση, με τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια μιας από τις σημαντικότερες μορφές της τζαζ.

What a Wonderful Wrold

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2026, ο Κήπος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών φιλοξενεί μια καλοκαιρινή jazz βραδιά αφιερωμένη στον Louis Armstrong, με τίτλο "What a Wonderful World".

Οι Storyville Ragtimers παρουσιάζουν ένα ζωντανό αφιέρωμα στον θρύλο της jazz, με αγαπημένα και διαχρονικά κομμάτια που σημάδεψαν την παγκόσμια μουσική σκηνή. Η βραδιά υπόσχεται ρυθμό, αυτοσχεδιασμό και αυθεντική ατμόσφαιρα Νέας Ορλεάνης.

Η συναυλία εντάσσεται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Μεγάρου, προσφέροντας μια ανοιχτή μουσική εμπειρία στο κέντρο της Αθήνας.

Info:

Ημ/νία: Παρασκευή 10 Ιουλίου

Ώρα: 21.00

Εισιτήρια: εδώ

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Κήπος του Μεγάρου

Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη
  • Βινιέτες Μουσικής

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Rolling Stones ετοίμασαν το νέο άλμπουμ τους και το διαφημίζουν με podcast

Το podcast των The Rolling Stones έχει έξι επεισόδια και μεταφέρει τους ακροατές σε ένα προσωπικό και αποκλειστικό ταξίδι που αφηγείται την ιστορία της έμπνευσης, της σύνθεσης και της ηχογράφησης του νέου άλμπουμ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΗς ΛΟΥΚΑς
23/06/2026

Ο αρχαιολογικός χώρος της Ρωμαϊκής Αγοράς φιλοξενεί την πιο funk συναυλία με ελεύθερη είσοδο

Στο πλαίσιο του Attica Roots Festival θα απολαύσουμε στις 25 Ιουνίου τη συναυλία του συγκροτήματος με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ηλεκτρονική μουσική κάτω από τα αστέρια: Το MUZIK SAVEZ στο W Costa Navarino

Ηλεκτρονική μουσική, αλμύρα και βραδιές που μοιάζουν να μην τελειώνουν. Το MUZIK SAVEZ επιστρέφει στο W Costa Navarino με κορυφαία DJ sets και καλοκαιρινή ενέργεια.

Οι Human Touch παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ

Το "Colorblind" περιλαμβάνει 12 πρωτότυπες συνθέσεις και αποτελεί την πιο πρόσφατη καλλιτεχνική κατάθεση του τρίο.

Anavra Fest 2026: Τρεις ημέρες γεμάτες μουσική και φύση στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Πηγών Ανάβρας

Hip hop, έντεχνο, alternative και ελληνικό ροκ συνδυάζονται με την παράδοση, σε ένα τριήμερο γεμάτο ενέργεια, συναίσθημα και ασταμάτητο χορό.

Η Βιολέτα Ίκαρη μπορεί να πει με σιγουριά πως κάνει ό,τι της αρέσει

Η Βιολέτα παρουσίασε πρόσφατα το νέο EP της με τίτλο "Σύννεφα Μπαλόνια" με 5 τραγούδια τα οποία υπογράφουν ο Οδυσσέας Ιωάννου (στίχους) και ο Σταύρος Σιόλας (μουσική). Μιλά γι' αυτό αλλά όχι μόνο γι΄ αυτό στο "α".

Ιούλιος με μουσική στην Ταράτσα του Θεάτρου Λαμπέτη

Αγαπημένοι καλλιτέχνες και ξεχωριστά αφιερώματα θα φιλοξενηθούν κάτω από τον αθηναϊκό ουρανό.