Ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου

Οι Δευτέρες στην Αθήνα αποκτούν νόημα με τον αγαπημένο τραγουδοποιό να δίνει ραντεβού με το κοινό του σε μια σειρά εμφανίσεων

Σωκράτης Μάλαμας

Ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου και οι Δευτέρες αποκτούν νόημα. Από 2 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα, ο αγαπημένος τραγουδοποιός δίνει ραντεβού με το κοινό του σε μια σειρά εμφανίσεων που υπόσχονται να μετατρέψουν την αρχή της εβδομάδας σε γιορτή.

Με τον χαρακτηριστικό τίτλο "Δευτέρα κάτι έχω", οι βραδιές αυτές κουβαλούν τη σφραγίδα του Μάλαμα: τραγούδια που έχουν σημαδέψει γενιές, στίχους που κουβαλούν μνήμη, αλλά και εκείνη τη μοναδική αίσθηση οικειότητας που δημιουργείται κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή.

Ιουλία Καραπατάκη

Στο τραγούδι, στο πλευρό του, θα βρίσκονται η Ιουλία Καραπατάκη και ο Γιάννης Μάλαμας, προσθέτοντας διαφορετικές αποχρώσεις στο πρόγραμμα. Τον ήχο πλαισιώνουν οι εξαιρετικοί μουσικοί: Γιάννης Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, Κυριάκος Ταπάκης στο λαούτο και το μπουζούκι, Κλέων Αντωνίου στην ηλεκτρική κιθάρα, Καλογιάννης Βεράνης στο βιολί, την τρομπέτα και το τραγούδι, Νίκος Μαγνήσαλης στα τύμπανα και ο Στέλιος Φραγκούς στα πλήκτρα. Μαζί διαμορφώνουν ένα μουσικό σύνολο που κινείται με άνεση από το λυρικό στο δυναμικό, από το χαμηλόφωνο στο εκρηκτικό.

Γιάννης Μάλαμας

Η επιστροφή του Σωκράτη Μάλαμα στον Σταυρό του Νότου υπενθυμίζει πως ακόμη και η πιο "δύσκολη" μέρα της εβδομάδας μπορεί να μεταμορφωθεί σε στιγμή ουσιαστικής συνάντησης.

Για όσους "Δευτέρα κάτι έχουν", η προπώληση έχει ξεκινήσει στο more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Όλα είναι μπροστά" για τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον Μανώλη Φάμελλο

Η ιδιαίτερη μουσική συνάντηση των δύο καλλιτεχνών μεταφέρεται στη σκηνή για τέσσερις συλλεκτικές βραδιές, παρουσιάζοντας το δίσκο τους "Όλα Είναι Μπροστά" που αγαπήθηκε ήδη από το κοινό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/03/2026

Ο σπουδαίος Κώστας Χατζής σε μια συναυλία έκπληξη στoν Πολυχώρο ΠΟΛΙΣ

Βραδιά γεμάτη συναίσθημα και αναμνήσεις υπόσχεται ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής και τραγουδοποιός, την Παρασκευή 3 Απριλίου.

Πρώτες εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο από την Άννα Μπολένα

Η ΕΛΣ παρουσιάζει μια νέα παραγωγή της Άννας Μπολένα, σε μουσική διεύθυνση Ζακ Λακόμπ και σκηνοθεσία Θέμελη Γλυνάτση, από τις 26 Μαρτίου για έξι παραστάσεις.

Μεγάλη Δευτέρα με μια κατανυκτική συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής

Το Maiandros Ensemble παρουσιάζει το "Mater Dolorosa – Η Μητέρα των Αναστεναγμών" δημιουργώντας μια βαθιά πνευματική εμπειρία στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ποιοι είναι οι Θραξ Πανκc εκτός σκηνής;

"Να χαρούμε τις μουσικάρες που γουστάρουμε" μας ενθαρρύνουν οι Θραξ Πανκc, σε μια αναζωογονητική συζήτηση λίγες μέρες πριν τους απολαύσουμε στο Beer Festival 2026.

Το Φ hill Sessions επιστρέφει στην καρδιά της πόλης

Εντός βρίσκεις αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα του καλοκαιριού τη σωστή στιγμή κιόλας, αφού η προπώληση μόλις ξεκίνησε.

Η νέα δουλειά του Δημήτρη Τερπίζη αφήνει πολλές υποσχέσεις για την εικόνα της σύγχρονης τζαζ

Ο ντράμερ και συνθέτης Δημήτρης Τερπίζης κυκλοφόρησε το νέο του EP, 6211.