
Το Primer Music Festival, το μεγάλο φεστιβάλ χορευτικής μουσικής, επιστρέφει για έκτη χρονιά, πιο εντυπωσιακό από ποτέ σε νέο venue. Στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2025, η καρδιά της ηλεκτρονικής μουσικής θα χτυπά δυνατά στην Αθήνα, καθώς το φεστιβάλ μεταφέρεται στον εμβληματικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου OAKA, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για τη διοργάνωση.
Μόλις ανακοινώθηκαν τα πρώτα μεγάλα ονόματα που θα απογειώσουν το φεστιβάλ το 2025, με τρεις κορυφαίους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής να ηγούνται του lineup:
Ο θρύλος της trance Armin van Buuren, ο οποίος συνεχίζει να καθηλώνει το κοινό με τα εντυπωσιακά του sets, ο πρωτοπόρος της high-tech minimal σκηνής Boris Brejcha, που φέρνει τον μοναδικό του ήχο στην Αθήνα, και το ουκρανικό duo ARTBAT, που με τις ατμοσφαιρικές τους μελωδίες και τα δυνατά τους drops υπόσχονται μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Το Primer Music Festival 2025 προμηνύεται πιο φαντασμαγορικό από ποτέ, έτοιμο να φιλοξενήσει ένα ανεπανάληπτο lineup και να χαρίσει στο κοινό δύο αξέχαστες ημέρες γεμάτες μουσική, ενέργεια και πάθος. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι διεθνείς καλεσμένοι που θα συντονίσουν πίσω από τα decks τον μεγάλο χορευτικό μαραθώνιο. Αναμένεται να καταφτάσουν στο ΟΑΚΑ συνολικά 10 international DJs από το εξωτερικό, τους οποίους φυσικά θα πλαισιώσει η αφρόκρεμα της εγχώριας dance σκηνής.
Εν αναμονεί των επόμενων ανακοινώσεων μπορείτε να διαβάσετε την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που κάναμε πέρσι με τον Ανδρέα Πανάγο (CEO της Candy Cane Events) για το πώς φτάσαμε να μιλάμε για ένα "Primer Nation", λίγα χρόνια μόλις μετά την εμφάνιση του φεστιβάλ.
Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com
Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".