"Mama… Don’t Cry In Silence" των Groove Therapist στη μνήμη των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει ακριβώς δύο χρόνια μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Groove Therapist

Στις 28 Φεβρουαρίου 2025, ακριβώς δύο χρόνια μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, το συγκρότημα Groove Therapist θα κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι, "Mama… Don't Cry In Silence". Η κυκλοφορία θα πραγματοποιηθεί συμβολικά στις 23:22, την ώρα που σημειώθηκε η μοιραία σύγκρουση το 2023.

Το "Mama… Don't Cry In Silence" είναι ένα βαθιά συναισθηματικό μουσικό έργο, που αποτυπώνει τη θλίψη, την απώλεια και την κοινωνική αγανάκτηση που προκάλεσε αυτή η ανείπωτη τραγωδία. Με τους στίχους και τη μουσική του, το συγκρότημα επιδιώκει να δώσει φωνή στον πόνο των οικογενειών των θυμάτων και να τιμήσει τη μνήμη των 57 ανθρώπων που χάθηκαν τόσο άδικα. Παράλληλα, το τραγούδι αποτελεί μία κραυγή για δικαιοσύνη και μια έκκληση προς τις αρμόδιες αρχές να λάβουν ουσιαστικά μέτρα για την ασφάλεια των πολιτών. 

Το τραγούδι θα είναι διαθέσιμο δωρεάν στη σελίδα των Groove Therapist στο bandcamp.com από την ημέρα της κυκλοφορίας του. Μέσα από τη μουσική τους, τα μέλη του συγκροτήματος ελπίζουν να διατηρήσουν ζωντανή τη μνήμη των θυμάτων και να ενισχύσουν τη διεκδίκηση ενός ασφαλέστερου μέλλοντος για όλους.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι prog/power metallers Suburst επιστρέφουν για μία μεγάλη συναυλία στην Αθήνα

Special guests στη συναυλία στο "Κύτταρο" θα είναι οι Oria και Corrupted Symmetry.

22/10/2025

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Αριστοφάνης

"Ο "Πλούτος" είναι η σάτιρα του νεοπλουτισμού και του λάιφ στάιλ" δήλωνε στη μεγάλη συνέντευξή του "α" ο τραγουδοποιός για την παράσταση που ανέβαζε στην Επίδαυρο το 2013.

Το περιβόλι του τρελού, ο Διονύσης Σαββόπουλος και του ‘60 οι εκδρομείς

Ο Διονύσης Σαββόπουλος μιλά για τα ελληνικά 60s όταν ετοιμαζόταν να γιορτάσει τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ του "Το περιβόλι του τρελού".

Ο Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε αλλά οι χοροί ας κρατήσουν για πάντα

Αποχαιρετούμε τον Διονύση Σαββόπουλο, τον κορυφαίο των Ελλήνων τραγουδοποιών, τον αγαπητό Νιόνιο που δεν είναι πια μαζί μας.

"From Cabaret to Rock n' roll... and Αll that Jazz!": Μια λαμπερή μουσική παράσταση στο Τρένο στο Ρουφ

Η εποχή του ρετρό ζωντανεύει μέσα από μια παράσταση γεμάτη από ήχους και ρυθμούς από το 1890 ως το 1960.

Μάριος Στρόφαλης και Roman Gomez: Δυο μαέστροι του nuevo tango συνομιλούν

Οι διεθνώς αναγνωρισμένοι μαέστροι βαδίζουν σε Tango και Jazz μονοπάτια.

Δύο βραδιές με τον Wim Mertens στο Ωδείο Αθηνών

Ο Βέλγος συνθέτης παρουσιάζει το νέο του δίσκο σε πρώτη παγκόσμια πρεμιέρα στην Αθήνα.