Δύο βιρτουόζοι της ελληνικής τζαζ στο Jazzet

Η μουσική σκηνή υποδέχεται τον Γιώτη Σαμαρά και τον Κώστα Κωνσταντίνου σε μια ξεχωριστή συναυλία.

Γιώτης Σαμαράς Κώστας Κωνσταντίνου

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, στις 9.30 το βράδυ, το Jazzet Music Hall (Καραϊσκάκη 99, Χαϊδάρι, Τηλ.: 210 5815626) έχει την τιμή να υποδέχεται στην σκηνή του δύο βιρτουόζους καλλιτέχνες της ελληνικής τζαζ σκηνής, τον Γιώτη Σαμαρά στην κιθάρα και τον Κώστα Κωνσταντίνου στο κοντραμπάσο.

Με πολλές εμφανίσεις και συνεργασίες στο βιογραφικό τους, θα προσφέρουν ένα υψηλής αισθητικής άκουσμα βασισμένο σε δικές τους συνθέσεις αλλά και σε γνωστές ή λιγότερο γνωστές επιλεγμένες τζαζ συνθέσεις. Μια ξεχωριστή συναυλία από δύο καλλιτέχνες αφιερωμένους στη μουσική εκπαίδευση και τη διάδοση της τζαζ μουσικής δημιουργίας.

Συνδρομή: 10€, Ελάχιστη κατανάλωση: 6€

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο Κύτταρο μαζί με την παρέα του

Ένα μουσικό threesome που ανυπομονεί να γίνει κοινότητα, κάθε Σάββατο για λίγες μόνο παραστάσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
10/12/2025

Η Μελίνα Μαβίδου ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή της Αθήνας

Η ανερχόμενη μουσικός ξεσηκώνει "το Πατάρι" μ' ένα εκρηκτικό live στις 12 Δεκεμβρίου.

Greg Foat: "Το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ, είναι ότι έγινα πατέρας"

Πολυγραφότατος και συζητημένος πιανίστας στο βρετανικό τζαζ στερέωμα, έρχεται για συναυλία στην Αθήνα (Παρασκευή 12/12, στο "Gazarte"). Με την ευκαιρία, λοιπόν, μας ξεναγεί στον δημιουργικό του κόσμο, ενώ μας ανακοινώνει κι έναν καινούριο δίσκο, ηχογραφημένο στη Σάμο.

Patti Smith Quartet: Η ιέρεια της ροκ στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Ο ζωντανός θρύλος της Νέας Υόρκης επιστρέφει στην Αθήνα για μια μοναδική βραδιά.

Δισκοκριτική: Ο Διονύσης Σαββόπουλος απέναντι στο "Ροκ Του Μέλλοντός Μας"

Ο Ορέστης Πλακίδης δίνει μικρόφωνο στην Klavdia, στον Φώτη Σιώτα, στον Πάνο Μουζουράκη (και σε αρκετούς ακόμα) και προσπαθεί να φανταστεί τη σπουδαία κληρονομιά του Θεσσαλονικιού τραγουδοποιού με όρους του σήμερα και του αύριο. Όμως η μάχη αποδεικνύεται πολύ δύσκολη.