Σταμάτης Κραουνάκης: "Πιάνει ο έρωτας δουλειά"... στο Δημοτικό Αμφιθέατρο "Μίκης Θεοδωράκης"

Ο Σταμάτης Κραουνάκης έρχεται σε μια ξεχωριστή συναυλία για να εγείρει συναισθήματα και αναμνήσεις.

Σταμάτης Κραουνάκης

Μια συναυλία όπου ο Σταμάτης Κραουνάκης μιλά τη γλώσσα των ερωτευμένων, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει με τα τραγούδια του τόσα χρόνια, τα παλιά αλλά και τα καινούργια. Ο Έρωτας είναι κομμάτι της ζωής μας και ο Σταμάτης μαζί με τη παρέα του έχουν το κλειδί, τραγουδώντας μεγάλες διαχρονικές λαϊκές επιτυχίες ώστε να εγείρουν συναισθήματα κι αναμνήσεις. Επιτυχίες που σφράγισαν βράδια, καημούς και ελπίδες, από μια παρέα ανθρώπων που πιστεύουν στο τραγούδι και στην ψυχαγωγική του λειτουργία, και είναι έτοιμοι να οδηγήσουν αυτή τη βραδιά, στα ωραιότερα όνειρα μας. Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στις Αχαρνές.

Με ηγέτη τον συνθέτη θα συμμετέχουν:  Δημήτριος Ανδρεάδης (πιάνο), Χρήστος Γεροντίδης (τραγούδι), Νίκος Κατσίκης (μπουζούκι ισπανικό λαούτο), Κοσμάς Κοκόλης (μπουζούκι, κιθάρα, τραγούδι), Κώστας Μπουγιώτης (τραγούδι), Πένυ Ξενάκη (τραγούδι), Θεολόγος Παπανικολάου (βιολί, τραγούδι), Λάμπρος Παπανικολάου (κοντραμπάσο), Γιώργος Στιβανάκης (τραγούδι), Γιώργος Ταμιωλάκης (βιολοντσέλο) 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η μουσική της Ανατολίας στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη

Ο εθνομουσικολόγος Christopher C. King εξερευνά τις μουσικές ρίζες της πολιτιστικής ταυτότητας στον γεωγραφικό χώρο της Ανατολίας σε μια ιδιαίτερη μουσική διάλεξη.

23/11/2025

Και οι Saxon στο Release Athens 2026

Οι εμβληματικοί Βρετανοί θα βρεθούν στη σκηνή της Πλατείας Νερού μαζί με τους headliners Helloween (10/7).

Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος επιστρέφει με το τρίο του στο "Half Note Jazz Club"

Αφορμή για τις εμφανίσεις αυτές είναι η έκδοση του διπλού βινυλίου με μουσική από το προσωπικό του άλμπουμ που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Οι Kruder & Dorfmeister γιορτάζουν 25 χρόνια The K&D Sessions

Το αυστριακό δίδυμο έρχεται στο Universe Multivenue για να φέρει τον ξεχωριστό downtempo και trip-hop ήχο του.

Μουσική "χωρίς λόγια" από όπερα και κινηματογράφο σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη: από το βαγκνέριο "Δαχτυλίδι" με τη διαμεσολάβηση Μααζέλ & Κουρεντζή στον "Κύκλο πολεμικών τεχνών" με soundtracks του Ταν Ντουν

Δύο άκρως ενδιαφέρουσες συναυλίες "απόλυτης" μουσικής, δηλ. μουσικής "χωρίς λόγια" από διαφορετικές τέχνες, όπως η όπερα και ο κινηματογράφος, απολαύσαμε το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοέμβρη στα Μέγαρα Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Τα συναυλιακά SOS για αυτό το ΠΣΚ

Amenra, Makaya McCraven, Las Ninyas Del Corro και όσα ακόμα θα απασχολήσουν το κοινό της Αθήνας αυτό το τριήμερο (21-23/11).

Οι Nekrotsoulithra βγάζουν τα κομμάτια που θα ήθελαν να ακούν στα πάρτι τους

Λίγο πριν επιστρέψει στο "Oddity" για ακόμα ένα αξέχαστο "Boiler Room Style" live, το πιο ακραίο σκηνικό δίδυμο της εγχώριας σκηνής μιλάει στο "α".