O Μιχάλης Ρακιτζής φέρνει μια "S.A.G.A.P.O" βραδιά στην Τεχνόπολη

Μια συναυλία διαφορετική από τις υπόλοιπες κρατώντας όμως πάντοτε τη νότα καλοκαιριού που ο Μιχάλης Ρακιτζής προσφέρει μέσα από τα τραγούδια του.

Ρακιτζής

Με αφορμή το καινούργιο του τραγούδι "Το κορίτσι μου" ο Μιχάλης Ρακιτζής έρχεται στη Τεχνόπολη με μια συναυλία διαφορετική από τις υπόλοιπες. Στις 18 Σεπτεμβρίου, με ώρα έναρξης στις 21:00 και με guest star το Κώστα Χαριτοδιπλωμένο θα πραγματοποιήσει τη συναυλία του με τίτλο "S.A.G.A.P.O". 

Ρακιτζής

Ο Μιχάλης Ρακιντζής υπήρξε πάντα συνεπής απέναντι στην εποχή που τον εμπνέει τόσο πολύ … το καλοκαίρι. Ο αγαπημένος μας συνθέτης και τραγουδιστής που στην διάρκεια της καριέρας του μας παρέδιδε τις ομορφότερες καλοκαιρινές επιτυχίες για να μας συντροφεύουν στο δικό μας καλοκαιρινό ταξίδι και προορισμό, έρχεται ξανά με το νέο του τραγούδι να μας υπενθυμίσει τι σημαίνει συναισθηματική μπαλάντα, από αυτές που ο κάθε ένας από εμάς θα τραγουδά κοιτάζοντας το ταίρι του, από αυτές που το πιθανότερο είναι ότι θα τραγουδάμε για πολλά χρόνια και πάλι... και πάλι μαζί με τον Μιχάλη.

Ο Μιχάλης από τώρα προετοιμάζεται για μια από τις πιο δυνατές και πρωτοποριακές του εμφανίσεις, καθώς όλο του το πρόγραμμα, εκτός των αγαπημένων τραγουδιών του (Δικός σου για πάντα, S.A.G.A.P.O, Πουφ, Μη μου μιλάς για καλοκαίρια, Τι σου λείπει, Μωρό μου φάλτσο, και αμέτρητες ακόμη) αλλά και των ταλαντούχων μουσικών του που θα παρευρίσκονται μαζί του στην σκηνή, θα συνοδεύεται και μεταξύ άλλων από ένα οπτικό πρόγραμμα Sing Along, με ΑI (artificial intelligence) videos και motion graphics visuals που θα τον συνοδεύουν σε κάθε του τραγούδι μέσω γιγαντοοθονών και θα αποτελέσει πρωτόγνωρη συναυλιακή εμπειρία, όχι μόνο σε όποιον παρευρεθεί στη βραδιά αυτή αλλά ακόμη και για τον ίδιο.

Στην νοσταλγική βραδιά που ετοιμάζεται στην Τεχνόπολη θα συμβάλλει δυναμικά και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος με τις δικές του χαρακτηριστικές και πολλές επιτυχίες των 90s, καθώς οι δυο τους σκοπεύουν να αναστατώσουν ευχάριστα την χειμωνιάτικη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Τρεις ξεχωριστές μουσικές συναντήσεις έρχονται στο Jazzèt Music Hall

Τρεις βραδιές μουσικής καλωσορίζουν τον Οκτώβριο με τους Δημήτρη Ζαφειρέλη και Θέλμα Καραγιάννη, Haig Yazdjian, Γιώτη Κιουρτσόγλου και Βαγγέλη Καρίπη και Bloombox.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/09/2026

Νέα ημερομηνία για τη συναυλία των Χειμερινών Κολυμβητών στο Φ hill Sessions

Η συναυλία των Χειμερινών Κολυμβητών στο Φ hill Sessions αναβάλλεται λόγω καιρού και μεταφέρεται για την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Δόρα Στράτου.

Το τελευταίο μεγάλο πανηγύρι για φέτος στήνεται στο Γαλάτσι

Γιάννης Καψάλης, Νίκος Ζωϊδάκης και πολλοί καλλιτέχνες της παραδοσιακής, δημοτικής και κρητικής μουσικής μας καλούν σε μια βραδιά γεμάτη παράδοση.

Αναβάλλεται η συναυλία "Η Μικρά Ασία του Μίκη Θεοδωράκη" στο Θέατρο Πέτρας

Η συναυλία "Η Μικρά Ασία του Μίκη Θεοδωράκη", που ήταν προγραμματισμένη για 3 Οκτωβρίου στο Θέατρο Πέτρας, αναβάλλεται για τεχνικούς λόγους.

Η συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ βγήκε sold out

Μετά από τις συναυλίες στο Καλλιμάρμαρο στάδιο, η Άννα Βίσση συνεχίζει να γράφει ιστορία.

Η "Μουργέλα" του Παναγιώτη Κούκα ανακατεύει το λαϊκό τραγούδι με το θέατρο

Ο Παναγιώτης Κούκας παρουσιάζει έναν ζωντανό και πολυσυλλεκτικό δίσκο που παντρεύει χασάπικο, ζεϊμπέκικο και βαλκανικούς ρυθμούς με χιούμορ, τρυφερότητα και σκοτεινή ειρωνεία.

Eddie Dark: Το "νεκρό αγόρι" του underground στο Floyd

Ο Eddie Dark ανεβαίνει στη σκηνή του Floyd Live Music Venue στις 28 Νοεμβρίου, για τη μεγαλύτερη συναυλία της μέχρι σήμερα πορείας του.