Το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας επιστρέφει για 14η χρονιά

Στο πλέον καθιερωμένο ραντεβού στην Καλαμάτα θα βρίσκονται καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής από την Ιουλία Καραπατάκη και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου μέχρι τον Εθισμό έρχονται σε ένα γεμάτο τριήμερο.

Εθισμός

Το δημοφιλές Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας επιστρέφει για την 14η συνεχή χρονιά, διατηρώντας τη φήμη του ως το μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού. Φέτος, το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στον όμορφο πολυχώρο του ΑΣΟ Παμίσου, δίπλα ακριβώς στο γραφικό φράγμα Παμίσου, από τις 26 έως τις 28 Ιουλίου.

Με την υποστήριξη αξιόλογων καλλιτεχνών και εκδηλώσεων, το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στο κοινό. Φέτος, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μουσική από κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε μια πληθώρα δραστηριοτήτων που προσφέρονται κατά μήκος του φεστιβάλ.

Εκτός από τη μουσική, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, όπως δραστηριότητες στο ποτάμι, αναρρίχηση, καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις, εκθέσεις, γκράφιτι, ολοήμερα πάρτι, bazaar, εργαστήρια για παιδιά, χορευτικά workshops και πολλά άλλα.

Αναλυτικό πρόγραμμα 

26/7

Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Παύλος Παυλίδης
ΘΡΑΞ ΠΑΝΞ
Πέτρος Μάλαμας

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

27/7

Ιουλία Καραπατάκη
Γιώργος & Νίκος Στρατάκης
Anser X Eversor

Ιουλία Καραπατάκη

28/7

Μαρίνα Σπανού
Γιάννης Χαρούλης
Εθισμός

Μαρίνα Σπανού

Προπώληση μέσω more.com εδώ.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Αποχαιρετούμε Το Παιδί της Νύχτας - πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης

Μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και αντισυμβατικές παρουσίες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το απόγευμα της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/09/2026

Ένα σακάκι ένωσε τη Βασιλική Μιχαλοπούλου και τον Πάνο Βλάχο

Μετά την καλλιτεχνική τους συνύπαρξη πάνω στη σκηνή, συναντιούνται για πρώτη φορά και δισκογραφικά στον καινούργιο δίσκο του Πάνου Βλάχου "Άλμπουμ Φωτογραφικά".

"Η Μουσική Είναι Γυναίκα 2": Ένας Μήνας Αφιερωμένος στη Γυναικεία Δημιουργία

Η σειρά συναυλιών στον Μικρό Κεραμεικό περιλαμβάνει ονόματα διαφορετικών μουσικών ειδών, αναδεικνύοντας το εύρος και την ποικιλομορφία της γυναικείας δημιουργίας.

Μια άχαστη βραδιά αφιερωμένη στις μελωδίες των Pink Floyd

Το πρόγραμμα ανοίγουν οι Rosesblades, μια δυναμική τετραμελής μπάντα που δραστηριοποιείται στη μουσική σκηνή από το 2023.

Μουσικές διαδρομές από τον λόφο Καστράκι στο σύμπαν

Δράσεις με ελεύθερη συμμετοχή, που συνδέουν την τέχνη με την επιστήμη περιλαμβάνει η εκδήλωση "Συμπαντική Αρμονία" στον λόφο Καστράκι στη Δραπετσώνα.

Κατερίνα Κυρμιζή και Νίκος Γρηγοριάδης σε μια συναυλία με ελεύθερη είσοδο

Οι τραγουδοποιοί Κατερίνα Κυρμιζή και Νίκος Γρηγοριάδης παίρνουν τις κιθάρες τους και μας ταξιδεύουν στους δημιουργικούς τους κόσμους.

Ο Εισβολέας live στο Burger Fest

Μαζί με τη μπάντα του παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που κινείται ανάμεσα στο hip-hop, τις παραδοσιακές επιρροές και τη σύγχρονη urban αισθητική.