Η Τάμτα ψάχνει featured artists για το νέο της τραγούδι

Στείλε τη δική σου ιδέα για το τραγούδι-έκπληξη της ερμηνεύτριας, με τίτλο “FLX”, στο μέιλ που θα βρεις παρακάτω.

Tamta Tamta

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του album της "Identity Crisis”, και λίγες εβδομάδες μετά την deluxe version του album με την προσθήκη νέων τραγουδιών, η Τάμτα εξέπληξε το κοινό κυκλοφορώντας άλλο ένα νέο τραγούδι. Πρόκειται για το "FLX” σε στίχους και μουσική του Anastasios Tsordas και παραγωγή του Teo Pouzbouris, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο τελευταίο live performance της Τάμτα στο SMUT, την Παρασκευή 28 Ιουνίου.

Tamta
Tamta

Για πρώτη φορά, η Τάμτα δίνει την ευκαιρία σε νέους δημιουργούς να επικοινωνήσουν το ταλέντο τους, καλώντας καλλιτέχνες & παραγωγούς σε Ελλάδα και εξωτερικό να συμμετάσχουν ως featured artists στο "FLX”. Νέοι (ή και όχι) vocalistsperformers και ράπερς έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τα δικά τους verses στο "FLX” και να στείλουν την version τους στο email: flxdemos@gmail.com.

To τελικό τρακ με τη συμμετοχή του άγνωστου ακόμα featured καλλιτέχνη θα κυκλοφορήσει επίσημα μέσα στο καλοκαίρι, στα ψηφιακά καταστήματα από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Βρείτε την Instrumental Version του "FLX” στον σύνδεσμο: 
https://umusic.box.com/s/w79ss8ljou7md9bk23tzpahj3h42e4qz

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Κώστας Χατζής σε δύο μοναδικές παραστάσεις, σε Νέο Ηράκλειο και πλατεία Αμερικής

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός πρόκειται να εμφανιστεί στις 8 Μαϊου στον Πολυχώρο Πολιτισμού ΠΟΛΙΣ και στις 13 Ιουνίου στον Πολυχώρο Τέχνης Αλεξάνδρεια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΗς ΛΟΥΚΑς
05/05/2026

Στην Πλατεία Γκύζη στήνεται ένα street party

Τον Μάιο η πόλη γιορτάζει και σε περιμένει στο Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων σε ένα urban μουσικό concept στην Πλατεία Γκύζη την Παρασκευή 8 Μαΐου.

Ο Δημήτρης Τσάκας παρουσιάζει με το τρίο του αποσπάσματα σε μια ξεχωριστή συναυλία

Ο Δημήτρης Τσάκας παρουσιάζει αποσπάσματα από τη νέα δουλειά του "Conversation Helps", σε μια ξεχωριστή συναυλία τη Δευτέρα 11 Μαΐου, στο Half Note Jazz Club, με καλεσμένους την Αμαλία Παύλου στα φωνητικά και τον Αντώνη Ανδρέου στο τρομπόνι.

Η Τάμτα επαναπροσδιορίζεται στο SMUT Athens στις 10 Μαΐου

Ετοιμαστείτε για μια ακόμη TAMTA X SMUT live εμπειρία, την Κυριακή 10 Μαΐου με opening DJ την LOO και live guest artist την V4L.

Για τον Δημήτρη Μπαλογιάννη, η μουσική είναι μια σημαντική διέξοδο για όλους μας

Ξεκίνησε από τη Λάρισα θέλοντας να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να ασχοληθεί με τη μουσική. Στη πορεία, παράλληλα με την ιδιότητα του καλλιτέχνη, πρόσθεσε στην ταυτότητα του και την ιδιότητα του μουσικοθεραπευτή. Μιλά για όλα αυτά στο 'α'.

25 χρόνια "Bahar" με τον Μάκη Αμπλιανίτη και τον Haig Yazdjian στο Theatre of the Nο

Η επετειακή συναυλία αποτελεί μοναδική ευκαιρία για το κοινό να ζήσει ξανά τη μαγεία του "Bahar" μέσα από ζωντανές ερμηνείες και σύγχρονες μουσικές αποχρώσεις.

Το Teletech έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα techno πάρτι

A.N.I., Ate B2B Salin, Azyr, Omaks, Prada2000 θα βάλουν φωτιά στα decks σε ένα από τα πιο επιδραστικά και δημοφιλή concepts της σύγχρονης techno σκηνής.