Ejekt Festival 2024: Loathe και Planet of Zeus στην ημέρα των Korn

Οι Loathe και οι Planet of Zeus μαζί με τους Korn και τους Spiritbox δημιουργούν ένα εντυπωσιακό line-up του σύγχρονου σκληρού ήχου.

Οι Planet of Zeus θα έγραφαν ευχαρίστως το soundtrack της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Οι Loathe και οι Planet of Zeus έρχονται στο Ejekt Festival 2024, μαζί με τους Korn και τους Spiritbox στις 22 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό line-up του σύγχρονου σκληρού ήχου.

Για τους Loathe αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνισή τους στην Ελλάδα, με το πολυάριθμο κοινό τους να αδημονεί να δει ζωντανά ένα από τα πλέον ανερχόμενα και καυτά ονόματα της πρόσφατης δεκαετίας. Με εκατοντάδες εκατομμύρια streams και υποψηφιότητες για βραβεία (Metal Hammer Golden Gods Awards, Heavy Metal Awards), η βρετανική μπάντα ηγείται του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, μπολιάζοντας την με nu-metal, post-metal, shoegaze, ambient και emo στοιχεία.

Ο ήχος των Loathe δεν μπορεί να περιγραφεί εύκολα, καθώς στα 3 studio άλμπουμς τους αλλάζουν διαρκώς. Κάπου ανάμεσα στους Deftones και τα soundtracks, είναι μάστορες της κινηματογραφικής αισθητικής, συνδυάζοντας την ατμόσφαιρα με την ένταση. Επί σκηνής, το αποτέλεσμα είναι μαγικό, καθώς αυτός ο πελώριος ήχος με την υποβλητική παρουσία τους δημιουργούν ένα θέαμα που δεν μοιάζει με κάτι άλλο.

Οι Planet of Zeus είναι το τοτεμικό συγκρότημα του εγχώριου κιθαριστικού ήχου του αιώνα μας. Με την αξιοσημείωτη δισκογραφία και τις αμέτρητες περιοδείες στην Ευρώπη και την Ελλάδα, άνοιξαν το δρόμο και ηγήθηκαν στη νέα ροκ σκηνή της χώρας.

Εισιτήρια

Arena: 57€, 62€
VIP: 150€

Πωλούνται και διήμερα εισιτήρια σε συνδυασμό με την ημέρα των Bring Me The Horizon.
Τα εισιτήρια VIP αφορούν υπερυψωμένο σημείο, με δικό του bar και τουαλέτες.
Για τα ΑμεΑ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος. Για πληροφορίες και κρατήσεις στο  info@ejekt.gr ή στο 210 9636489
Τα παιδιά άνω των 8 ετων, χρειάζονται εισιτήριο για την είσοδο τους στο φεστιβάλ.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Επιπλέον ημερομηνία για τους Still Corners

Η πρώτη συναυλία τους στο "Gagarin" έχει ήδη γίνει sold out.

29/04/2024

Βαγγέλης Γερμανός & Διονύσης Τσακνής στο "Άλσος": Μια υπέροχη βραδιά "δικού μας rock"

"Κάθε Πράμα στον Καιρό του" λέγεται η παράσταση που ανεβάζουν παρέα, ανά σποραδικά διαστήματα. Εκείνοι, πάντως, αποδεικνύουν επί σκηνής ότι είναι "παντός καιρού", ενώ θυμίζουν και την ουσία ενός ηλεκτρικού τραγουδιού που μπορεί να γεννήθηκε από τα αγγλοαμερικάνικα διδάγματα, μα έγινε, τελικά, πλήρως ελληνικό.

Jlin: Λίγο έλειψε να αρχίσουμε τον χορό στο "Ωδείο Αθηνών"

Στον δεύτερό της ερχομό στην Αθήνα –και όχι πρώτο, όπως γράφτηκε αλλού– η Αμερικανίδα δημιουργός έδωσε μια εκπληκτική ηλεκτρονική συναυλία, που, παρά την υπέροχη εγκεφαλική της διάσταση, έκανε και τα πόδια μας να "καίγονται", με αποτέλεσμα ο κόσμος να τη ραίνει με ιαχές ενθουσιασμού, που την έκαναν να χαμογελά πάνω από τον εξοπλισμό της.

Πού ταξιδεύουν οι Πυξ Λαξ αυτό το καλοκαίρι;

Δείτε τις στάσεις της περιοδείας τους, που ξεκινά από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Viva la musica! Στο καλειδοσκόπιο του συναυλιακού καλοκαιριού

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το καλοκαίρι δεν έχει "κάτι για όλους". Mας αποζημιώνει όμως με πληθώρα διεθνών καλλιτεχνών που έρχονται στην Αθήνα φορτσάτοι.

Ξεκινά η προπώληση για την "Τόσκα" του Τζάκομο Πουτσίνι στο Ηρώδειο

Η "Τόσκα" του Τζάκομο Πουτσίνι, σε σκηνοθεσία, σκηνικά και κοστούμια του Ούγκο ντε Άνα, είναι η πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή όπερα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για το 2024.

Οι Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno

Oι Matteo και Amadeo Giovanelli στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.