Αποκριάτικα πάρτι για όλα τα γούστα

Από techno, trash και rumba μέχρι trash και guilty pleasure bangers: συγκεντρώνουμε τα events για τις μέρες της Αποκριάς.

καρναβάλι

Τα πρώτα καρναβαλο-πάρτι του Τριωδίου

locomondo

Ετοιμάστε μάσκες, σερπαντίνες, κομφετί, φτερά, γκλίτερ και λοιπά αξεσουάρ και ξεφαντώστε υπεύθυνα! Το Epic Carnival Party έρχεται στο "Arch Club" με guilty pleasure bangers και trash διαθέσεις στις 8/3. Οι Trashformers, η αεικίνητη ομάδα πίσω από τα πιο χορευτικά events, λένε "Ντύσου Στίχος" και καλούν σε ένα πάρτι-υπερπαραγωγή στο "Fuzz" (16/3). Την επομένη, ο Enrico Sangiuliano καταφθάνει στο "Oddity" για λογαριασμό του Blend με το sexy-dark "Anomalie" concept. Την Τετάρτη 13/3, οι Locomondo επιστρέφουν στο "Κύτταρο" για ένα ανεπανάληπτο μασκέ live party.

Calu Cacu ας... χορέψουμε

Calu Cacu

Τελευταίο Σάββατο της Aποκριάς και μια βραδιά κεφιού, μουσικής, χορού και ανεβασμένης διάθεσης έρχεται στην σκηνή Up Stage του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου με τους Calu Cacu. Το Σάββατο 16 Μαρτίου παρτάρουμε με τις fan-ταστικές διασκευές των Calu Cacu, που ξεσηκώνουν το κοινό και φτιάχνουν τη διάθεση. Οι Calu Cacu είναι οι: Σπύρος Κολαΐτης (τραγούδι, σαξόφωνο, ενορχηστρώσεις), Κατερίνα Στρωματιά (τραγούδι), Νίκος Δρογώσης (πιάνο), Θοδωρής Σκουτέρης (κιθάρα), Alex Monteiro Dasilva (μπάσο), Βαγγέλης Κορακάς (τύμπανα) και Τάσος Βιτσεντζάτος (τρομπέτα).

Ένα αυθεντικό βραζιλιάνικο πάρτι

Γιορτάζουμε την τελευταία μέρα των Αποκριών με βραζιλιάνικους ήχους στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, σε μια βραδιά γεμάτη χρώματα, ρυθμούς και πρωταγωνιστές εξαιρετικούς εκπροσώπους της λάτιν μουσικής. O Βραζιλιάνος Junior Marran, ένας εξαιρετικός τραγουδιστής που θα σας μεταφέρει στις αυθεντικές νότες της Βραζιλιάνικης μουσικής με τη φωνή του. H Arlyn Gonzales από την Κούβα, μια ταλαντούχα καλλιτέχνης που θα σας καταπλήξει με το πάθος και την ενέργειά της στη σκηνή. Η Rosanna Mailan, η γνωστή Κουβανέζα τραγουδίστρια που θα μας καταπλήξει με τη φωνή της και το ταλέντο της. Οι παραπάνω καλλιτέχνες θα συνοδεύονται από την εξαιρετική RM ORCHESTRA, δίνοντας ζωή στη μουσική και δημιουργώντας ένα απόλυτα εναρμονισμένο μουσικό ταξίδι γεμάτο ρυθμό και ενέργεια. Φυσικά θα υπάρχει και ένα εντυπωσιακό samba show από την Vanessa (Samba Athens), με τέσσερις χορεύτριες που θα καθηλώσει. 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Arch Club - Live Stage

Κωνσταντινουπόλεως 111, Γκάζι

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Λεωφ. Συγγρού 143
  • Συναυλίες

Fuzz Live Music Club

Π. Ιωακείμ 1 & Πειραιώς 209, Ταύρος
  • Συναυλίες

Κύτταρο

Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Βικτώρια
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Viva la musica! Στο καλειδοσκόπιο του συναυλιακού καλοκαιριού

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το καλοκαίρι δεν έχει "κάτι για όλους". Mας αποζημιώνει όμως με πληθώρα διεθνών καλλιτεχνών που έρχονται στην Αθήνα φορτσάτοι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
27/04/2024

Ξεκινά η προπώληση για την "Τόσκα" του Τζάκομο Πουτσίνι στο Ηρώδειο

Η "Τόσκα" του Τζάκομο Πουτσίνι, σε σκηνοθεσία, σκηνικά και κοστούμια του Ούγκο ντε Άνα, είναι η πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή όπερα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για το 2024.

Οι Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno

Oι Matteo και Amadeo Giovanelli στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Το "Piaf! The Show" έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Όλα τα λατρεμένα τραγούδια της απόλυτης ντίβας θα μάς ταξιδέψουν στους σταθμούς της πολυτάραχης ζωής της, υπό την ερμηνεία της Nathalie Lermitte.

Μία συναρπαστική μουσικά "Σταχτοπούτα" & μία σπουδαία τσελίστα (Εμμ. Μπερτράν) στο "Ολύμπια"

Οι δύο πολύ ωραίες βραδιές, που απόλαυσαν οι φιλόμουσοι σε διάστημα μόλις ενός μήνα στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας, έδωσαν τροφή για σκέψη όσον αφορά τις προοπτικές και τη θέση του θεσμού στα μουσικά μας πράγματα.

Release Athens 2024: Beak> και Mount Kimbie την ίδια μέρα με τους Massive Attack

Το συγκρότημα του Geoff Barrow, των μοναδικών Portishead, και το λονδρέζικο γκρουπ σε μια από τις πιο απολαυστικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

"Φως! Ω, πού είναι το φως;": Τραγούδια σε ποίηση του Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ

O ποιητικός κόσμος του μεγάλου Ινδού στοχαστή Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ αποκαλύπτεται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.