Ο Δημήτρης Τσάκας μάς μεταφέρει σε έναν μαγικό κόσμο μουσικής, ποίησης και τζαζ στο Half Note

Μαζί του η Αναστασία Κωνσταντινίδου, η Άλκη Νίλεντ, ο Κίμωνας Καρούτζου και ο ντράμερ Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης

Δημήτρης Τσάκας

Το Half Note Jazz Club υποδέχεται τον Δημήτρη Τσάκα για μια μοναδική βραδιά την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου. Υπό την επιμέλεια του Δημήτρη Τσάκα, η φωνή της Αναστασίας Κωνσταντινίδου, η κιθάρα του Άλκη Νίλεντ, το κοντραμπάσο του Κίμωνα Καρούτζου, τα ντραμς του Αλέξανδρου Δράκου Κτιστάκη και το σαξόφωνο του πολυπράγμωνα τζαζίστα, θα μεταφέρουν το κοινό σε έναν μαγικό κόσμο μουσικής, ποίησης και τζαζ.

Ο Δημήτρης Τσάκας είναι σαξοφωνίστας και συνθέτης και ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς της Ελληνικής τζαζ σκηνής. Έχει συνεργαστεί με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου σαν σολίστας στο "Blade Runner anniversary album" καθώς και στο "The Stephen Hawking tribute". Έχει συνεργαστεί με ορχήστρες όπως η ΚΟΑ, η Συμφωνική και η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ με την οποία και παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το "Charlie Parker with strings", καθώς και σαν σολίστας στην συμφωνική version του εμβληματικού "Dark side of the moon" των Pink Floyd με μεγάλη επιτυχία.

Επιμελείται το "Τζαζ στην πλατεία", μια σειρά από τζαζ εκδηλώσεις στο Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, καθώς και τις τζαζ εκδηλώσεις του μουσείου του ιδρύματος. Το καινούργιο του προσωπικό άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2024.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η "Jazz στο Μουσείο" ξεκινά ξανά στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Ο φετινός κύκλος ανοίγεται στην κλασική μουσική, με την αρχή να κάνει η βραβευμένη σοπράνο Μυρτώ Παπαθανασίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/10/2025

VASSIŁINA και Tamta υπόσχονται ένα ανεπανάληπτο "Fever Ride"

Το νέο single τους είναι ένας ύμνος στη γυναικεία επιθυμία, τη φιλία και την απελευθέρωση.

Ο Marc Almond είναι ξανά στα μέρη μας, με εξωστρέφεια και ποπ δράμα

Δύο χρόνια μετά από μια πολύ ωραία βραδιά, ο αειθαλής σταρ μας δίνει νέο, διπλό ραντεβού στο "Gazarte" (16-17/10).

Gorillaz & David Byrne έρχονται στο Release Athens x SNF Nostos 2026!

Το Release Athens Festival και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ενώνουν ξανά δυνάμεις για δύο από τις μεγαλύτερες συναυλίες του επόμενου καλοκαιριού.

Leon Of Athens και Billie Kark τραγουδάνε για την "Τελευταία Φορά"

To νέο single έρχεται λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου ελληνόφωνου δίσκου του τραγουδοποιού.

Ο Asaf Avidan επιστρέφει στην Αθήνα με ολοκαίνουργιο δίσκο

Στον όγδοο δίσκο του, ο αγαπημένος καλλιτέχνης διευρύνει τον ηχητικό κόσμο του, αναμειγνύοντας vintage κινηματογραφική ατμόσφαιρα με jazz πινελιές.

10 συναυλίες για αυτή την εβδομάδα

Bombino, Blood Incantation, Kerala Dust και όσα ακόμα "ραντεβού" δεν θα χάσουμε τις επόμενες μέρες στην Αθήνα (13-19/10).