Αποκλείεται να μην έχεις ακούσει έστω μια από τις παρακάτω πέντε επιτυχίες του Avener

Με αφορμή το επερχόμενο live του τον Σεπτέμβρη στο roof stage του "Gazarte" θυμόμαστε τις πιο γνωστές επιτυχίες του Γάλλου παραγωγού.

the Avener

Tο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, o Γάλλος παραγωγός των μεγάλων επιτυχιών, The Avener έρχεται στο roof stage του "Gazarte" για ένα dj set που θα μας μείνει αξέχαστο. Μετά από οκτώ χρόνια πορείας, πολλά βραβεία και πλατινένια albums, ο αγαπημένος του ελληνικού ραδιοφώνου, καταφθάνει στην Αθήνα με αποσκευές γεμάτες με hits που θα μας κάνουν να χορεύουμε χωρίς σταματημό σε μια βραδιά άχαστη για κάθε λάτρη της ηλεκτρονικής μουσικής. Εμείς με τη σειρά μας, θυμόμαστε τα κομμάτια που ανέδειξαν τον Avener σε έναν από τους πιο γνωστούς παραγωγούς του κόσμου.

1. Fade Out Lines- The Avener & Phoebe Killdeer (2017)

Πώς παίρνεις ένα κομμάτι μιας αυστριλιανής μπάντας (Phoebe Killdeer & the Short Straws) που κυκλοφόρησε το 2011 και το μετατρέπεις σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ηλεκτρονικής μουσικής έξι χρόνια αργότερα; "Ετσι" θα απαντούσε ο Avener και μάλλον θα μας έβαζε να ακούσουμε το "Fade Out Lines" στο repeat. Όπως κάναμε και από μόνοι μας, δηλαδή, όταν το ακούσαμε για πρώτη φορά.

2.To Let Myself Go- The Avener ft. Ane Brun (2015)

Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις βρεθεί σε κλαμπ, μπαρ ή beach bar το καλοκαίρι και να μην έχεις ακούσει έστω μια φορά αυτό το κομμάτι. Το ατμοσφαρικό, αιθέριο τραγούδι της Νορβηγίδας τραγουδοποιού Ane Brun μετατρέπεται στο απόλυτο χορευτικό χιτ υπό την επιμέλεια του Γάλλου παραγωγού, το όνομα του οποίου αρχίζει να ακούγεται εντονότερα πια στη σκηνή της ηλεκτρονικής μουσικής. Κομμάτι από αυτά που σε ταξιδεύουν και ένα από αυτά που το ελληνικό κοινό περιμένει πώς και πώς να ακούσει

3. Castle in the snow- The Avener, Kadebostany (2015)

Η μεγάλη επιτυχία του ελβετικού συγκροτήματος Kadebostany "απογειώνεται" με τα "μαγικά" του Avener και συνθέτουν ένα ακόμα επιτυχημένο και αγαπημένο κομμάτι από το πρώτο του άλμπουμ "The Wanderings of the Avener". Το "Castle in the snow", το τελευταίο single που κυκλοφόρησε από το άλμπουμ, έδωσε στον ατμοσφαιρικό παραγωγό μια θέση σε κάθε ραδιοφωνικό σταθμό του κόσμου.

4. Masters of War- Bob Dylan (The Avener Rework) (2018)

Είναι δύσκολο είναι να "πειράζεις" Bob Dylan. Αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο είναι να τον "πειράζεις" επιτυχημένα. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει το "Masters of War" στο οποίο ο παραγωγός δίνει έναν εντελώς σύγχρονο ήχο σε ένα αντιπολεμικό τραγούδι γραμμένο τον χειμώνα του 1962-63 (!) Για ακόμα μια φορά, ο Avener αποδεικνύει πως δεν είναι για τα εύκολα και πως φυσικά ο,τι πιάνει γίνεται... χρυσός σε ραδιόφωνα και μαγαζιά όλου του κόσμου.

5. Lust For Life- Lana Del Rey (ft. The Weeknd) (The Avener Rework) (2017)

Η συνεργασία του με δύο από τα πιο hot ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, τους Lana Del Rey και The Weeknd, επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο ταλέντο του τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου. Το "Lust For Life" αποτελεί για πολλούς ένα από τα πιο επιτυχημένα official remixes που έχουν γίνει σε μουσική της Lana, με τον Avener να συνεχίζει ακάθεκτος να μετατρέπει σε επιτυχία οποιοδήποτε κομμάτι του ανατίθεται. 

Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας με ένα κλικ στο more.com.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Τριπλό ραντεβού στο φινάλε της σεζόν του "Half Note"

Οι Γεώργιος Τσώλης, Ηρώ και η Μιράντα Βερούλη με την συνοδεία του γκρουπ Choro Plus ανεβαίνουν στη σκηνή του"Half Note".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

Eurovision: 50 χρόνια από τη νίκη που άλλαξε τον διαγωνισμό

Τελικά οι Abba δεν θα συνυπάρξουν με τη Μαρίνα Σάττι, όμως τα πάντα φέτος ξαναγυρνούν γύρω από τον θρύλο τους, αφού πέρασε μισός αιώνας από όταν το "Waterloo" δημιούργησε ένα παγκόσμιο ποπ φαινόμενο, θέτοντας την Eurovision σε ολότελα νέο πλαίσιο.

Το μουσικοθεατρικό έργο "Η φωνή των Βακχών" του Γιάννη Αγγελάκη στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Στην παράσταση μουσικού θεάτρου συμμετέχει ο τενόρος Χρήστος Κεχρής και μουσικοί από το ειδικευμένο στη σύγχρονη μουσική σύνολο Ergon Εnsemble.

Easter Eggs: Η πασχαλινή παράδοση της διεθνούς δισκογραφίας

Το μουσικό γεγονός της φετινής άνοιξης –η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου φρέσκου άλμπουμ της υπέρτατης pop star Taylor Swift– επαναφέρει στο προσκήνιο έναν ιδιαίτερο "θεσμό", που έχει ήδη σημαντική ιστορία, μα παραμένει αγαπητός και στο νεότερο κοινό.

Ο Pan Pan στον Λυκαβηττό για "να κάνουμε φιγούρες στον αέρα"

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης επιστρέφει στην Αθήνα μετά από μία επιτυχημένη sold out περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Ματαιώνεται η συναυλία των Machine Head στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί στους κατόχους.

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.