"Σ’ ευχαριστώ Λουκιανέ": Μία βραδιά για τον μοναχικό καουμπόι των Αθηνών

Μια μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα με τη συμμετοχή αγαπημένων τραγουδιστών και ηθοποιών στο ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Λουκιανός Κηλαηδόνης

Αγαπημένοι ερμηνευτές και ηθοποιοί θα τιμήσουν τον ξεχωριστό συνθέτη, στιχουργό και ερμηνευτή Λουκιανό Κηλαηδόνη σε μία συναυλία-αφιέρωμα τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στο πλήρως ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού η ώρα 9 μμ. Στο μουσικό αυτό αφιέρωμα, θα ακούσουμε τραγούδια της δισκογραφίας του Λουκιανού που άφησαν εποχή από γνωστούς τραγουδιστές και τραγουδοποιούς που συμμετέχουν στον διπλό δίσκο-αφιέρωμα με τίτλο "Σ'ευχαριστώ Λουκιανέ" που κυκλοφορεί, όπως οι Θέμης Ανδρεάδης, Μανώλης Φάμελλος, Δώρος Δημοσθένους, Πάνος Μουζουράκης, Σπύρος Γραμμένος, Μαρία Κηλαηδόνη, Πέννυ Μπαλτατζή και Χρήστος Παπαδόπουλος μεταξύ άλλων.

Λουκιανός Κεληδόνης

Ακόμη, τη μουσική βραδιά θα πλαισιώσουν δημοφιλείς ηθοποιοί όπως οι Γιάννης Μπέζος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Νάντια Κοντογεώργη και Γιασεμί Κηλαηδόνη που θα ερμηνεύσουν τραγούδια που έγραψε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης για παραστάσεις στο θέατρο (Ελεύθερο Θέατρο, Ελεύθερη Σκηνή, Θεσσαλικό Θέατρο κ.ά.).

Λουκιανός Κελαηδόνης

Επιπλέον, θα απολαύσουμε και σπάνια βίντεο-ντοκουμέντα από τις θρυλικές συναυλίες του στον Λυκαβηττό, υλικό που προέρχεται από το πλούσιο προσωπικό του αρχείο. Για την επερχόμενη συναυλία ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε σχετικά: "Ο Λουκιανός "επιστρέφει” στο αγαπημένο του θέατρο στον Λυκαβηττό! Ο "φτωχός και μόνος cowboy”, o  Λουκιανός των πάρτυ μας, ο Λουκιανός των θερινών μας σινεμά, ο Λουκιανός της Ρίτας μας αλλά και της Μαίρης της Παναγιωταρά, θα "ξανα-πλημμυρίσει” με τις μελωδικές του νότες τον Λόφο και εμείς θα σιγοτραγουδάμε τα τραγούδια που αγαπήσαμε. Ραντεβού στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου".

Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά) οι τραγουδιστές Θέμης Ανδρεάδης, Σπύρος Γραμμένος, Δώρος Δημοσθένους, Μαρία Κηλαηδόνη, Πάνος Μουζουράκης, Πέννυ Μπαλτατζή, Χρήστος Παπαδόπουλος, Μανώλης Φάμελλος, οι ηθοποιοί Γιασεμί Κηλαηδόνη, Νάντια Κοντογεώργη, Γιάννης Μπέζος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και οι μουσικοί Στέφανος Δανιηλίδης (πιάνο, ακορντεόν), Βαγγέλης Κατσαρέλης (τρομπέτα), Μάνος Λούτας (μπάσο), Βαγγέλης Τσιμπλάκης (ντραμς).

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ματαιώνεται η συναυλία των Machine Head στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί στους κατόχους.

01/05/2024

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.