Ο Γιώργος Μαζωνάκης γιορτάζει 30 χρόνια δισκογραφίας στον Λυκαβηττό

Ο λαϊκός τραγουδιστής κλείνει την καλοκαιρινή του περιοδεία με μία συναυλία αφιερωμένη στους ακροατές γιορτάζοντας μία ολόκληρη ζωή στο τραγούδι.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στο Κέντρο Αθηνών

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έρχεται στις 23 Σεπτεμβρίου (9 μ.μ.), στο ανανεωμένο θέατρο του Λυκαβηττού, για να γιορτάσει μία ολόκληρη ζωή στο τραγούδι και 30 χρόνια στη δισκογραφία, με μία συναυλία αφιερωμένη στους ακροατές.

Από τον Λυκαβηττό, ο Γιώργος Μαζωνάκης ξεκινάει μία ολόκληρη εορταστική χρονιά όπου αναδεικνύονται όλα όσα έχει φέρει στη μουσική: Τριάντα χρόνια, στα οποία δεν είναι απλώς ένας τραγουδιστής, αλλά ένα διακριτό είδος τραγουδιού, το οποίο διευρύνει την παράδοση της τέχνης του μακριά από τις αυταπάτες των διακρίσεων σε έντεχνο και μη. Χάρη στη συνεπώς πρωτοποριακή σκηνική του παρουσία, στο ξεκάθαρο μουσικό και στιχουργικό στίγμα των τραγουδιών του, ο Γιώργος Μαζωνάκης γεμίζει αυτά τα τριάντα χρόνια δισκογραφίας με έναν ήχο που προστατεύει το λαϊκό τραγούδι από τον καθωσπρεπισμό κρατώντας μόνο το ντέρτι του. 

Ο Μαζωνάκης πριν γίνει λαϊκός τραγουδιστής, του οποίου τα τραγούδια και οι εμφανίσεις γίνονται καθημερινή συζήτηση και συνεχής εμπειρία ο Γιώργος Μαζωνάκης έγινε προηγουμένως ένας αφοσιωμένος λαϊκός ακροατής. Ο Γιώργος Μαζωνάκης μπήκε στο τραγούδι όταν οι γονείς του άνοιξαν για πρώτη φορά το ραδιόφωνο. Όταν ανακάλυψε τις φωνές του Στράτου Διονυσίου και της Μαρινέλλας, τις μελωδίες του Καλδάρα και του Σούκα, ή τα λόγια του Πυθαγόρα και του Λευτέρη Παπαδόπουλου. Το 1993 απέκτησε τα πρώτα δικά του τραγούδια. Από τότε και κάθε μέρα, το παιδί της νύχτας βρίσκει τους δικούς του ακροατές στα ραδιόφωνα και online.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Viva la musica! Στο καλειδοσκόπιο του συναυλιακού καλοκαιριού

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το καλοκαίρι δεν έχει "κάτι για όλους". Mας αποζημιώνει όμως με πληθώρα διεθνών καλλιτεχνών που έρχονται στην Αθήνα φορτσάτοι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
27/04/2024

Ξεκινά η προπώληση για την "Τόσκα" του Τζάκομο Πουτσίνι στο Ηρώδειο

Η "Τόσκα" του Τζάκομο Πουτσίνι, σε σκηνοθεσία, σκηνικά και κοστούμια του Ούγκο ντε Άνα, είναι η πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή όπερα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για το 2024.

Οι Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno

Oι Matteo και Amadeo Giovanelli στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Το "Piaf! The Show" έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Όλα τα λατρεμένα τραγούδια της απόλυτης ντίβας θα μάς ταξιδέψουν στους σταθμούς της πολυτάραχης ζωής της, υπό την ερμηνεία της Nathalie Lermitte.

Μία συναρπαστική μουσικά "Σταχτοπούτα" & μία σπουδαία τσελίστα (Εμμ. Μπερτράν) στο "Ολύμπια"

Οι δύο πολύ ωραίες βραδιές, που απόλαυσαν οι φιλόμουσοι σε διάστημα μόλις ενός μήνα στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας, έδωσαν τροφή για σκέψη όσον αφορά τις προοπτικές και τη θέση του θεσμού στα μουσικά μας πράγματα.

Release Athens 2024: Beak> και Mount Kimbie την ίδια μέρα με τους Massive Attack

Το συγκρότημα του Geoff Barrow, των μοναδικών Portishead, και το λονδρέζικο γκρουπ σε μια από τις πιο απολαυστικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

"Φως! Ω, πού είναι το φως;": Τραγούδια σε ποίηση του Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ

O ποιητικός κόσμος του μεγάλου Ινδού στοχαστή Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ αποκαλύπτεται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.