Ο Άγγελος Πεντάρης σε μια ακόμα "Drum Up the Volume" βραδιά

Το «The Foundry Suites Athens» φιλοξενεί μια tailormade εμπειρία σχεδιασμένη ειδικά για τους επισκέπτες της κατάφυτης ταράτσας του.

Άγγελος Παντέρης

Τo πιο ξεχωριστό rooftop garden της Αθήνας έχει γενέθλια. Με αφορμή τον 5ο χρόνο λειτουργίας, η ταράτσα του "The Foundry Suites Athens" υπόσχεται να γεμίσει τα καλοκαιρινά βράδια της πόλης με μουσική, χορό, φαγητό και ποτό με εορταστική special εμφάνιση και γεύση. Και από μία εορταστική ατμόσφαιρα που αγγίζει τα πέντε αστέρια, δεν μπορεί φυσικά να λείπει ο Άγγελος Πεντάρης.

Την ερχόμενη Τρίτη, 4 Ιουλίου, στις 8.30 μ.μ., η καρδιά της πιο easygoing και απροσποίητης αθηναϊκής διασκέδασης θα χτυπήσει ξανά στον δυναμικό και ενθουσιώδη ρυθμό των ντραμς. Ο ντράμερ Άγγελος Πεντάρης δίνει το τέμπο ακόμη ενός αξέχαστου καλοκαιριού, και το rooftop garden του "The Foundry Suites Athens" χορεύει με backdrop τη μοναδική θέα στην Ακρόπολη και το λόφο του Φιλοπάππου. Red Hot Chili Peppers, The Weeknd και 2Pac συναντούν Beyonce, Dua Lipa και Bruno Mars, σε μια βραδιά που θα ξεσηκώσει με διασκευές και remixes κορυφαίων επιτυχιών των τελευταίων δεκαετιών, από τα ξέφρενα 90s μέχρι σήμερα.

Το πρόγραμμα, που μαζί με τον Άγγελο Πεντάρη επιμελείται η DJ Παυλίνα Ταμουρίδου, θα εμπλουτίσουν οι επιλογές του κοινού, διαμορφώνοντας την ενέργεια και διάθεση της συναυλίας και δημιουργώντας έτσι μια ξεχωριστή tailormade εμπειρία σχεδιασμένη ειδικά για τους επισκέπτες της πιο αγαπημένης ταράτσας της πόλης.

Λίγα λόγια για τον Άγγελο Πεντάρη

Άγγελος Παντέρης

Ντράμερ, motivational speaker και λάτρης του αθλητισμού, ο 26χρονος Άγγελος Πεντάρης αφοσιώνεται από νεαρή ηλικία στην αγάπη του για τη μουσική. Στα 17, φεύγει για την Αμερική, όπου γίνεται ένας από τους τρεις φοιτητές του έτους του που αποφοιτούν από το Los Angeles College of Music, με Bachelor's of Music και έμφαση στο Drum Performance. Έχοντας κάνει περιοδείες και παίξει σε πολλά συγκροτήματα, αποφασίζει να κάνει ένα παραπάνω βήμα στην καριέρα του, μπαίνοντας στον κόσμο της μουσικής παραγωγής και εγκαινιάζοντας τα GEM Studios στο Νέο Ηράκλειο. Γεννημένος με εγκεφαλική παράλυση, έχει πλέον κατορθώσει, χάρη στην επιμονή και την θετική του διάθεση, να ξεπεράσει την κινητική του αναπηρία· επιδεικνύοντας στη δουλειά του την ίδια αποφασιστικότητα που διαθέτει και στην καθημερινότητά του, κάθε χτύπημα της μπαγκέτας μεταδίδει στο κοινό το πάθος του για τη ζωή.

The Foundry Suites Athens Rooftop Garden

H κατάφυτη ταράτσα του Foundry Suites Athens, τοποθετημένη στρατηγικά στην καρδιά αλλά και την "κεφαλή" της πιο-hip-δε-γίνεται γειτονιάς του Ψυρρή, με τις κληματαριές, τις λεβάντες, τα δεντρολίβανα, και τις ροδιές, φέρνει στη μνήμη μας μυρωδιές και εικόνες από τις αυλές των παιδικών μας χρόνων και μετατρέπεται στο ιδανικό setting - σύμβολο της πιο απροσποίητης και ειλικρινούς πλευράς της αθηναϊκής downtown διασκέδασης. Ξεχωρίζει για τις φρέσκες Neapolitan style πίτσες, που φτιάχνονται live μπροστά μας και ψήνονται στον Gozney Dome φούρνο αλλά και για τον εντυπωσιακό κατάλογο ποτών του. Ειδικά για τα φετινά του γενέθλια, το rooftop garden του The Foundry, επέλεξε να "κοσμήσει" το μενού του με 10 από τα πιο δημοφιλή κοκτέιλς των 5 ετών της λειτουργίας του. Το Zeus, η Griega Margarita, η La Tomatina επιστρέφουν σε μια εορταστική special εμφάνιση και γεύση, δίπλα στις μπύρες από ελληνικά microbreweries, αλλά και τα 15 κρασιά Ελλήνων παραγωγών της ανανεωμένης λίστας. Έτσι, η ταράτσα του The Foundry γίνεται και αυτό το καλοκαίρι ο τοπ προορισμός ψυχαγωγίας, γεμίζοντας το πρόγραμμά μας με εντυπωσιακά signature pop up events κάθε γούστου, από γαστρονομικές βραδιές έως full moon parties με guest Dj’s.

Και κάτι ακόμα: Στην υποδοχή του The Foundry περιμένει να σας καλωσορίσει η ομαδική έκθεση "Transformations: Gaia & Chthonia" που επιμελείται η Θεοδώρα Κουμουνδούρου και  που από τις 22 Ιουνίου ξεδιπλώνει τις ξεχωριστές πρακτικές καλλιτεχνών, οι οποίοι μέσα από τη δουλειά τους μεταφέρουν την ξεχωριστή και διαφορετική σύνδεσή τους με το κτήριο The Foundry και τα στοιχεία του.

Τέχνη, μουσική, γεύση: Τα τρία δυνατά συστατικά του The Foundry ανακατεύονται αριστοτεχνικά στις 4 Ιουλίου για να σας προσφέρουν το πιο δυνατό κοκτέιλ αθηναϊκής διασκέδασης.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Foundry Rooftop Garden (The)

Σαρρή 40, Ψυρρή
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
01/05/2024

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.