Release Athens X SNF Nostos: Ο Sidarta στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ

Ο Αθηναίος ράπερ θα πλαισιώσει την IAMDDB και τον Central Cee στο stage του ΚΠΙΣΝ. Στην Πλατεία νερού, την ίδια μέρα, θα δούμε τις Rosalía, Tinashe, IAMDDB και Ayra Starr.

Sidarta

Το 2023, το Release Athens και το SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ενώνουν τις δυνάμεις τους, παρουσιάζοντας τρεις σπουδαίες φεστιβαλικές ημέρες σε δύο σκηνές. Την Τρίτη 20 Ιουνίου, το Release Athens X SNF Nostos, μετά τους headliners Rosalía και Central Cee, καθώς και τις Tinashe, IAMDDB και Ayra Starr, υποδέχεται ένα ξεχωριστό ταλέντο της εγχώριας μουσικής. Στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, θα ανέβει ο Sidarta, ένας από τους κορυφαίους ράπερ της Ελλάδας σήμερα.

Ο Αθηναίος Sidarta ξεκίνησε την ενασχόληση του με τη μουσική από μικρή ηλικία, αρχικά παίζοντας κιθάρα μέχρι να ανακαλύψει το hip-hop και αφοσιωθεί σε αυτό. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, κατάφερε να κατακτήσει την εγχώρια trap/rap σκηνή και να αναδειχθεί ως ένας από τους μεγαλύτερους stars της, παρά τα μόλις 22 του χρόνια.

Συνδυάζοντας διάφορα ξεχωριστά είδη - όπως rap, trap και drill - ο Sidarta φανέρωσε ένα ξεχωριστό μελωδικό ταλέντο, κάτι που φάνηκε στα singles "Mediterranean", "Akomi", "Adrenalina" και "Erimo", τα οποία έγιναν διαμαντένια και τον καθιέρωσαν ως έναν καλλιτέχνη-φαινόμενο, με περισσότερα από 150 εκ. stream στη πρώτη του χρονιά στη δισκογραφία. Το πρώτο του άλμπουμ, "IPIZME", κέρδισε κι αυτό διαμαντένιο status και συνέχισε την ανοδική του πορεία που τον έχει οδηγήσει να δίνει πολύ επιτυχημένα live σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το Release Athens Χ SNF Nostos πραγματοποιείται στις 20, 21 και 23 Ιουνίου και φέρνει μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας και ελληνικής σκηνής σε δύο stages, στην Πλατεία Νερού και το Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Release Athens 2023 - Hμέρα 11η & 12η

  • Rock-pop-folk

Οι Arctic Monkeys έρχονται με τα τραγούδια του πρόσφατου «The Car» (2021), αλλά και τις μεγαλύτερες επιτυχίες που τους ανέδειξαν ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής των τελευταίων 20 ετών, τόσο δημιουργικά όσο και εμπορικά. Μαζί τους, οι The Hives και o Willie J Healey.

Πλατεία Νερού

κτίριο πεζογέφυρας (δίπλα στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, στάση τραμ Δέλτα Φαλήρου), Νέο Φάληρο
  • Συναυλίες

Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Last call για την Κατερίνα Παπουτσάκη στη "Σφίγγα"

Η περφόρμερ κλείνει τον κύκλο εμφανίσεων της "Τραγουδιστά" με καλεσμένο τον Ody Icons.

23/04/2024

Οι Οργανισμοί Συλλογικής Διαχείρισης χαιρετίζουν την ψήφιση του νέου νόμου 5103/2024 (A΄57) του ΥΠΠΟΑ

Οι ΟΣΔ Αυτοδιαχείριση, Απόλλων, Ερατώ, Grammo και GEA συνυπογράφουν ανακοίνωση για τον νέο νόμο του Υπουργείου Πολιτισμού.

Οι Bell Witch στην Ελλάδα για τρεις συναυλίες

Το κορυφαίο σχήμα θα πλαισιώσουν οι The Keening.

Βόλτα στο "Άλσος" με τη Νικόλ Σαραβάκου: Ενθουσιασμός, μα και περίσκεψη

Ξετυλίγοντας διάφορα χαρίσματα, η Αθηναία τραγουδοποιός έδειξε ότι ανήκει στις υποσχόμενες νέες δυνάμεις του εγχώριου πενταγράμμου. Ταυτόχρονα, όμως, έκανε και αμφιλεγόμενες επιλογές, οι οποίες θόλωσαν το στίγμα που επιθυμεί να εκπέμψει –εντύπωση που μάλλον ενίσχυσε, παρά απάλυνε, ο ερχομός του Στέλιου Ρόκκου ως guest star της βραδιάς.

Ακρόαση για την ένταξη νέων μελών στην Παιδική Χορωδία της ΕΛΣ

Μέρος στην ακρόαση, για την καλλιτεχνική περίοδο 2024-2025, μπορούν να λάβουν παιδιά που έχουν γεννηθεί μεταξύ των ετών 2012 και 2017.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Thievery Corporation και τους Black Pumas

Μαζί τους, το πολυμελές super group από τη Νέα Υόρκη, οι The Budos Band.

Borderline 2024, με Κολομβιανές "βασίλισσες" του reggaeton και χιπ χοπ από την Αφρική

Το ανήσυχο φεστιβάλ επιστρέφει για 13η χρονιά, σε μια τριήμερη εκδοχή (26, 27 & 28/4) που –ως συνήθως– αδιαφορεί για ταμπέλες και είδη, προσπαθώντας να ψηλαφήσει το μέλλον της σύγχρονης ηχητικής έκφρασης.