Οι Youth Valley επιστρέφουν μετά από έναν χρόνο στο "Death Disco"

Μαζί τους επί σκηνής θα βρίσκονται οι Glances of Bordeaux.

Youth Valley © Artemis Blitsa

Οι Youth Valley επιστρέφουν μετά από έναν χρόνο στο "Death Disco", την Παρασκευή 19 Μαΐου, λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου τους LP σε Ευρώπη από την Make Me Happy Records και σε Αμερική, απο την Shelflife Records! To νέο τους single, "Hurricane", μόλις κυκλοφόρησε και ο τίτλος του συμβολίζει την ελευθερία και τη δύναμη που διεκδικούμε από τη στιγμή που γεννιόμαστε. Ωστόσο, το ταξίδι της ενηλικίωσης είναι γεμάτο επιπλοκές και αποθαρρύνσεις. 

Οι Youth Valley που απαρτίζονται από τους Joseph (τραγούδι και κιθάρα), George (κιθάρα) και Dean (ντραμς) θα κάνουν την τελευταία τους live εμφάνιση σε κλειστό χώρο για τη σεζόν μαζί με τους Glances of Bordeaux (Χρήστος Πουτουλίδης-φωνή, κιθάρα, Ηλίας Μελικίτζε-μπάσο, Vata Dinal-πλήκτρα, Δημήτρης Μάστορης-Κουρμπάνης-τύμπανα)το πιο πρόσφατο indie-διαμαντάκι που μας σύστησε και πάλι η Make Me Happy Records. 

Ο ήχος των Youth Valley έχει επιρροές και αντλεί έμπνευση από μουσικές σχολές όπως το new wave, post punk και το 80's indie rock, ενώ, αντίστοιχα ο ήχος των Glances of Bordeaux σφίζει από γεμάτα ποπ ενέργεια στοιχεία εμπνευσμένα από τη διαχρονική Brit Wave μουσική των Depeche Mode και New Order, καθώς παράλληλα χαρακτηρίζεται και απο μία διακριτική πινελιά σκοτεινής διάθεσης.

Το νέο τους single "Hurricane"

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Death Disco

Ωγύγου 15 & Λεπενιώτου, Ψυρρή
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ματαιώνεται η συναυλία των Machine Head στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί στους κατόχους.

01/05/2024

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.