Αναβολή των παραστάσεων του έργου "Όχι εγώ" λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους

Οι δύο παραστάσεις που αναβάλλονται θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 4 Μαρτίου.

Όχι εγώ © Ανδρέας Σιμόπουλος

Σε συνέχεια της χθεσινής αναβολής της συναυλίας της Διαπολιτισμικής Χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ανακοινώνεται ότι λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους αναβάλλονται και οι παραστάσεις του έργου "Όχι εγώ" του Σάμιουελ Μπέκετ οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για την Πέμπτη 2/3 και την Παρασκευή 3/3 στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Οι δύο παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 4 Μαρτίου, στις 5 μ.μ. και στις 7 μ.μ. 

Οι θεατές που έχουν αγοράσει εισιτήρια για τις συγκεκριμένες παραστάσεις θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από τα Ταμεία της ΕΛΣ και θα τους δοθεί η δυνατότητα είτε να μεταφέρουν τα εισιτήριά τους στις παραστάσεις του Σαββάτου 4/3 είτε να τα ακυρώσουν και να λάβουν πίσω τα χρήματά τους.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

«Όχι εγώ»

  • Μουσική & Λόγος

Η νέα ανάγνωση του καταρρακτώδους μονολόγου του Σάμιουελ Μπέκετ από το συνθέτη Ζήση Σέγκλια και το σκηνοθέτη Σάββα Στρούμπο αναμετράται με τα όρια ενός δυσεπίλυτου αινίγματος, αλλά ταυτόχρονα και με μια διεγερτική πρόκληση. Ερμηνεύουν οι Έλλη Ιγγλίζ, Έβελυν Ασουάντ, Μπάμπης Αλεφάντης (Ομάδα Σημείο Μηδέν). Συμμετέχει εννεαμελές μουσικό σύνολο.

Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΑΡΗς ΣΥΜΒΟΥΛΙΔΗς
01/05/2024

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.

Έναρξη για το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής με την "Ουράνια Πολιτεία"

Σε ένα τριήμερο, περισσότερες από 55 εκδηλώσεις δημιουργούν μια ατμόσφαιρα κατάνυξης μέσα από πρωτότυπες προσεγγίσεις του θείου δράματος.