Ο Jack Savoretti έρχεται για δύο συναυλίες στην Ελλάδα

O αγαπημένος τραγουδοποιός του ελληνικού κοινού και των ραδιοφωνικών σταθμών μας συστήνει το ηλιόλουστο "Europiana".

Jack Savoretti

Ο Jack Savoretti, στο πλαίσιο της περιοδείας του "Europiana" έρχεται ξανά στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο για δυο μοναδικές συναυλίες, στη Θεσσαλονίκη στις 2 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και στην Αθήνα στις 3 Δεκεμβρίου στο γήπεδο Τae Κwon Do. Ο Jack Savoretti έδωσε την πρώτη του συναυλία στην Ελλάδα που έγινε sold out,  έπειτα από αλλεπάλληλες αναβολές, στο κατάμεστο Ωδείο του Ηρώδου Αττικού τον Σεπτέμβριο  του 2021. Σε λιγότερο από ένα χρόνο, ο Jack Savoretti επισκέφτηκε και πάλι την Ελλάδα για μια συναυλία, στα πλαίσια του Sani Festival τον περασμένο Ιούλιο όπου και πάλι το κοινό τον υποδέχτηκε θερμά. 

Διαβάστε Επίσης

Το άλμπουμ του Europiana κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2021 και είναι το δεύτερο άλμπουμ του που έφτασε το #1 των UK Charts μετά το "Singing to Strangers". Ηχογραφήθηκε στο σπίτι του κατά τη διάρκεια της καραντίνας και πήρε εξαιρετικές κριτικές. Από τότε έχει δώσει πολλές συναυλίες στην Ευρώπη στα πλαίσια της ομώνυμης περιοδείας του που γίνονται πολύ γρήγορα sold out.

Αδιαμφισβήτητα ένας από τους αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού κοινό το οποίο όμως και ο ίδιος αγαπάει πολύ. Δεν είναι τυχαίο, αφού 16 τραγούδια του παίζονται αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ραδιόφωνο, ανάμεσά τους τα: "What More Can I Do”, "Whiskey Tango”, "Greatest Mistake”, "Love is On The Line”, "Who’s Hurting Who”,  "Too Much history” κ.α. 

Info: 2 & 3/12 | Ώρα έναρξης: 9 μ.μ. | Προπώληση εισιτηρίων (€45-30)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο D3lta στο "Faust" με νέο υλικό

Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, έρχεται για ένα συναρπαστικό live στην Αθήνα.

25/04/2024

23o Athens Jazz: Δείτε το αναλυτικό line up της μεγάλης γιορτής της τζαζ

9 ημέρες απόλυτης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη με 25 σχήματα και καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάσχα με Μπαχ, "Stabat Mater" και τραγούδια της Άνοιξης

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση των ειδικών, πασχαλινών συναυλιών, με πρωταγωνιστή το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, αλλά και με μεμονωμένες βραδιές, οι οποίες αντλούν έμπνευση από το πνεύμα κατάνυξης των πιο άγιων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο Μανώλης Φάμελλος έρχεται στο Άλσος με "Ελαφριά Καρδιά"

Μαζί του σκηνή θα είναι ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιάννης Κότσιρας, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament

Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, στο Release Athens 2024.

Bill Evans & the Vansband All Stars: Τέσσερις παγκοσμίου φήμης μουσικοί δίνουν ραντεβού στο "Αθηνά Live"

Μία ομάδα κορυφαίων μουσικών ετοιμάζονται να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές με μουσικές από τη συνολική τους πορεία και επιρροές από soul, funk, neo-jazz, pop κλπ.

Το Voés Festival επιστρέφει στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Μουσική και γαστρονομία ενώνονται στη Ζήρεια για δεύτερη χρόνια.