Ήρθε η ώρα να μιλήσεις με τους αγαπημένους σου Madrugada

Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού ετοιμάζουν ένα μουσικό ντοκιμαντέρ και καλούν τους φίλους τους να συμμετέχουν σε αυτό.

Madrugada © Renee Revah

Εν όψει της συναυλία τους στο Καλλιμάρμαρο στις 24 Σεπτεμβρίου οι Madrugada ετοιμάζουν ένα μουσικό ντοκιμαντέρ και καλούν τους Έλληνες φίλους τους να συμμετέχουν σε αυτό. Πως; Στέλνοντας ένα μικρό βίντεο και λέγοντας λίγα πράγματα για τον εαυτό τους και τη σχέση τους με τη μουσική των Madrugada. Τολμήστε το και γίνετε μέρος της ιστορίας που θα γράψουν οι Madrugada στο Καλλιμάρμαρο στις 24 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το αναλυτικό μήνυμα των Madrugada

Προς τους Έλληνες fans μας:
Είσαι μεγάλος fan των Madrugada?

Οι Madrugada και η Stageway Talent αναζητούν πιστούς Madrugada fans με σκοπό να συμμετάσχουν στο μουσικό ντοκιμαντέρ της συναυλίας τους στο Παναθηναϊκό Στάδιο στην Αθήνα, στις 24 Σεπτεμβρίου.

Εάν είσαι αυτός που αναζητούμε τότε βιντεοσκόπησε τον εαυτό σου σε ένα μικρό βίντεο λέγοντας λίγα πράγματα για εσένα, όπως από που είσαι και ποια είναι η σχέση σου με τη μουσική των Madrugada. (το βίντεο θα πρέπει να έχει διάρκεια από 30 δευτερόλεπτα έως και 2 λεπτά και μπορεί να βιντεοσκοπηθεί οπουδήποτε, ακόμα και στο σπίτι με το κινητό σου τηλέφωνο. Όλες οι συμμετοχές μπορούν να σταλούν εδώ.

Οι επιλεγμένοι fans θα λάβουν απάντηση στα μέσα Σεπτεμβρίου και θα τους περιμένει μία πολύ ξεχωριστή έκπληξη!

Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται (€ 85-42).

Περισσότερες πληροφορίες

Madrugada

  • Rock-pop-folk

Η ιδιαίτερα αγαπητή μπάντα από τη Νορβηγία επιστρέφει στην Ελλάδα με την πρώτη δισκογραφική δουλειά της ύστερα από 14 χρόνια, το «Chimes At Midnight».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Eric Prydz και KÖLSCH headliners του Primer 2024

Headliner του Μain Stage o Σουηδός Eric Prydz, που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, ενώ στα decks του Afterhours Stage πρωταγωνιστεί ο Δανός KÖLSCH.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/05/2024

Η Sharon Kovacs επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο συναυλίες

Στο "Fuzz Club" της Αθήνας και στο "Principal Club Theater" της Θεσσαλονίκης θα βρεθεί η εκκεντρική ερμηνεύτρια με έναν πλούσιο κατάλογο ανεξίτηλων hits.

Massive Attack, Beak> και Mount Kimbie μοιράζονται τη σκηνή του Release Athens 2024

Μία από τις σπουδαιότερες μπάντες των τελευταίων δεκαετιών, επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στη χώρα μας με το πιο εντυπωσιακό show τους μέχρι σήμερα.

Τριπλό ραντεβού στο φινάλε της σεζόν του "Half Note"

Οι Γεώργιος Τσώλης, Ηρώ και η Μιράντα Βερούλη με την συνοδεία του γκρουπ Choro Plus ανεβαίνουν στη σκηνή του"Half Note".

Eurovision: 50 χρόνια από τη νίκη που άλλαξε τον διαγωνισμό

Τελικά οι Abba δεν θα συνυπάρξουν με τη Μαρίνα Σάττι, όμως τα πάντα φέτος ξαναγυρνούν γύρω από τον θρύλο τους, αφού πέρασε μισός αιώνας από όταν το "Waterloo" δημιούργησε ένα παγκόσμιο ποπ φαινόμενο, θέτοντας την Eurovision σε ολότελα νέο πλαίσιο.

Το μουσικοθεατρικό έργο "Η φωνή των Βακχών" του Γιάννη Αγγελάκη στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Στην παράσταση μουσικού θεάτρου συμμετέχει ο τενόρος Χρήστος Κεχρής και μουσικοί από το ειδικευμένο στη σύγχρονη μουσική σύνολο Ergon Εnsemble.

Easter Eggs: Η πασχαλινή παράδοση της διεθνούς δισκογραφίας

Το μουσικό γεγονός της φετινής άνοιξης –η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου φρέσκου άλμπουμ της υπέρτατης pop star Taylor Swift– επαναφέρει στο προσκήνιο έναν ιδιαίτερο "θεσμό", που έχει ήδη σημαντική ιστορία, μα παραμένει αγαπητός και στο νεότερο κοινό.