Για μία μέρα και δέκα καλλιτέχνες επιστρέφει το χειμερινό Plissken

Το φετινό Plissken (στην winter εκδοχή του και στην καρδιά του χειμώνα) με δύο σκηνές και 10 καλλιτέχνες, υπόσχεται να ξεσηκώσει την Αθήνα!

Για μία μέρα και δέκα καλλιτέχνες επιστρέφει το χειμερινό Plissken

Με σημαντικά ονόματα έρχεται (7/12) το φετινό Plissken έχοντας ως headliners μουσικούς όπως ο βρετανός ηλεκτρονικός παραγωγός Floating Points, που έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Η επιστημονική κατάρτιση του Sam Shepherd στα μυστικά του νευρικού συστήματος θα κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την παρουσία του εδώ – και το οπτικοακουστικό του σόου επίσης. Ομοιώς, ο εφευρετικός βρετανός William Holland ή Quantic αρέσκεται στο να παίζει πολλά όργανα και να εμπλέκεται σε όλα τα γνωστά μουσικά ιδιώματα.

Για μία μέρα και δέκα καλλιτέχνες επιστρέφει το χειμερινό Plissken - εικόνα 1
Quantic

Από εκεί και πέρα, θα έχει σαφώς ενδιαφέρον ο ηλεκτρονικός πειραματισμός της Afrodeutsche και, αντιστοίχως, η slow punk δεξοτεχνία του Βέλγου Cabaret Nocturne καθώς και η attitude των post-punk Λονδρέζων Snapped Ankles. Στο πρόγραμμα, επίσης συναντάμε την Αυστραλιανή τραγουδίστρια Carla Dal Forno, τον dance producer από τη Μεγάλη Βρετανία E. Myers, την Korea Town Acid από τον Καναδά που φτιάχνει τον δικό της ηλεκτρονικό κόσμο, την εκρηκτική Παλαιστίνια DJ Sama και μια έκπληξη!

7 Δεκεμβρίου στο Piraeus 117 Academy και στο Τhe Hub Events
Εισιτήρια: Προπώληση: 27.50€ μέχρι 31 Οκτωβρίου // 32.50€ από 1 Νοεμβρίου
Προπώληση Εισιτηρίων www.viva.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Τι ξέρουμε έως τώρα για το Heavy Psych Sounds Fest 2026

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα του line-up για το Heavy Psych Sounds Fest 2026, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 3 και 4 Απριλίου 2026.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΗς ΛΟΥΚΑς
18/12/2025

Μια χριστουγεννιάτικη συναυλία με ήχους Ελλάδας σε περιμένει στην πλατεία Καρύτση

Οι CHÓRES παρουσιάζουν στις 21 Δεκεμβρίου στην πλατεία Καρύτση ένα πρόγραμμα που αναδεικνύει τη γυναικεία φωνή ως φορέα παράδοσης.

Thievery Corporation και The Wailers στο Release Athens 2026

Στα γενέθλια των 10 χρόνων του Release Athens, οι πρωτοπόροι Thievery Corporation θα μοιραστούν τη σκηνή με τη θρυλική μπάντα του Bob Marley και τους φρέσκους BALTHVS, σε μια συνάντηση των κορυφαίων εκπροσώπων της electronica και της reggae.

Ο Μανώλης Μητσιάς απαγγέλει Νίκο Γκάτσο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η μεγάλη συναυλία του Μανώλη Μητσιά, με τραγούδια αποκλειστικά σε στίχους του ποιητή, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2026.

Οι Garbage έρχονται στο Release Athens 2026

Θα πλαισιώσουν τον headliner Moby, την 1η Ιουλίου 2026 στην Πλατεία Νερού, σε μια βραδιά γεμάτη επιτυχίες.

"Όλα είναι μπροστά": Στην παρουσίαση του νέου δίσκου της Νατάσσας Μποφίλιου και του Μανώλη Φάμελλου

Ο Μπλε Παπαγάλος πλημμύρισε από ζεστασιά, αγαπημένα τραγούδια και την ξεχωριστή μαγεία μιας νέας συνεργασίας.

Ο Μύρωνας Στρατής έρχεται στο Stage7 για ένα αξέχαστο live party

Μια βραδιά που θα ξεσηκώσει με ποπ - ροκ επιτυχίες.