Market News

DIOR FOREVER 2020

DIOR FOREVER 2020

Εκατομμύρια γυναίκες λατρεύουν το δέρμα τους με Dior. Forever.

Ένα εξαιρετικό μέικαπ 24ωρης 1 διάρκειας, ενσταλαγμένο με 86%2 εκχύλισμα ελαίου ανθού, βάση περιποίησης δέρματος που μεταμορφώνει την επιδερμίδα ημέρα με την ημέρα. Διάρκεια Forever. Φροντίδα Forever.

Προσφέροντας τον ιδανικό συνδυασμό μακράς διάρκειας αποτελεσματικότητας και δραστικής περιποίησης δέρματος, το άνετο ματ αποτέλεσμα του Dior Forever και η ζωηρή λάμψη του Dior Forever Skin Glow που δημιούργησε ο Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior, χαρίζει στις γυναίκες 24ωρη1 τελειότητα και περιποίηση δέρματος. Η επιδερμίδα μεταμορφώνεται θρεφόμενη καθημερινά με 86%2 βάση περιποίησης δέρματος, δηλαδή ένα ενυδατικό εκχύλισμα άγριου πανσέ και ένα καθαριστικό εκχύλισμα3 τριαντάφυλλου. Έτσι αποκαλύπτεται η απόλυτη ομορφιά της.

97% των γυναικών που δοκίμασαν το προϊόν, λάτρεψαν και συστήνουν το Dior Forever.

97% των γυναικών που δοκίμασαν το προϊόν, πιστοποιούν τη μακρά διάρκεια του Dior Forever.

98% των γυναικών που δοκίμασαν το προϊόν, παρατήρησαν βελτίωση στην ποιότητα της επιδερμίδας τους4.

«Αυτά τα αποτελέσματα δεν προκαλούν έκπληξη. Τα υγρά μέικαπ Dior Forever τηρούν την υπόσχεσή τους για μακρά διάρκεια, οφέλη περιποίησης δέρματος και άψογο αποτέλεσμα μακιγιάζ». Peter Philips.

Φέτος, το Dior Forever είναι διαθέσιμο ως concealer5 επόμενης γενιάς. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, οι γυναίκες θα λατρέψουν το δέρμα τους με Dior.

1 Δοκιμή ακριβείας, 20 γυναίκες.

2 Ελάχιστο ποσοστό βάσης μέικαπ που διατηρεί την ενυδάτωση, πριν προστεθούν παράγοντες χρώματος.

3 In vitro δοκιμή στα συστατικά.

4 Δοκιμή σε 66 γυναίκες, Dior Forever, μετά από μία εβδομάδα χρήσης. Το «Love» αναφέρεται στο επίπεδο ικανοποίησης.

5 Στον Dior.

Dior Forever: 24ωρη διάρκεια ματ τελειότητας και απόλυτης άνεσης

Για πρώτη φορά2 , το εξαιρετικό μέικαπ μακράς διάρκειας προσφέρει πραγματική άνεση, βελούδινο αποτέλεσμα και κάλυψη που ταιριάζει απόλυτα στον τόνο δέρματος.

Για περισσότερες από 9 στις 10 γυναίκες3:

-Το δέρμα τους είναι πιο άνετο απ’ ότι με το συνηθισμένο τους μέικαπ.

-Το μακιγιάζ τους διαρκεί περισσότερο απ’ ότι με το συνηθισμένο τους μέικαπ.

-Το ματ αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό απ’ ότι με το συνηθισμένο τους μέικαπ.

1Δοκιμή ακριβείας, 20 γυναίκες.

2Δοκιμή σε 66 γυναίκες, Dior Forever Skin Glow,μετά από μία εβδομάδα χρήσης.

22 αποχρώσεις που ενισχύουν το δέρμα κάθε γυναίκας για να επιλέξουν τον ιδανικό τους τόνο

Για πρώτή φορά1, μια διεξοδική δοκιμή που διεξήχθη στους 100 τόνους δέρματος που έχουν πιστοποιηθεί επιστημονικά, δείχνει ότι κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως από την απόχρωσή της, μπορεί να βρει το ιδανικό μέικαπ για εκείνη, στην σειρά Dior Forever.

1 Στον Dior.

Πίσω από αυτήν την ανακάλυψη κρύβεται η εξειδίκευση χρώματος του Peter Philips και των εργαστηρίων του Dior που δημιούργησαν μια ευρεία γκάμα υποτόνων - ζεστούς, ψυχρούς, ρόδινους και ροδακινί – που συνδυάζονται άψογα με όλες τις αποχρώσεις.

Dior Forever Skin Correct

Το concealer1 της επόμενης γενιάς

Το Dior Forever εισήγαγε το μέικαπ σε μια νέα εποχή τελειότητας με μακρά διάρκεια, συνδυασμένη με περιποίηση δέρματος. Με πλοηγό το δημιουργικό όραμα του Peter Philips, ο Dior ανέβασε τον πήχη στο concealer δημιουργώντας τον πρώτο διορθωτή προσώπου που προσφέρει 24ωρη τελειότητα2 και ενισχυμένη περιποίηση για όλους τους τύπους δέρματος.

«Με την ελαστική υφή του, υπέροχες αποχρώσεις, ανάλαφρη αίσθηση και κάλυψη μακράς διάρκειας, το Dior Forever Skin Correct είναι το concealer της επόμενης γενιάς από τον Dior που θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε αμέσως. Τα πάντα σε αυτό το προϊόν είναι πλούσια: η ποικιλία αποχρώσεων, το μπουκάλι, το απλικατέρ και οι πολλοί διαφορετικοί τρόποι χρήσης του». Peter Philips.

1 Στον Dior.

2 Δοκιμή ακριβείας, 20 γυναίκες.

Συμπυκνωμένη περιποίηση δέρματος, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα ανθού.

Κατάλληλο για στοχευμένη χρήση στη λεπτή και εύθραυστη περιοχή των ματιών, καθώς και σε ολόκληρο το πρόσωπο, το Dior Forever Skin Correct χαρίζει στο δέρμα ισχυρά οφέλη περιποίησης δέρματος. Ημέρα με την ημέρα, η επιδερμίδα ενισχύεται.

- Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα άγριου πανσέ, αυτό το concealer εξασφαλίζει διαρκή ενυδάτωση που βοηθά να μειωθεί η εμφάνιση των λεπτών γραμμών που προκαλούνται από την αφυδάτωση. Το δέρμα φαίνεται σφριγηλό και απαλό, η περιοχή των ματιών είναι ξεκούραστη.

- Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα τριαντάφυλλου, η υφή του δέρματος δείχνει καθαρή. Με κάθε εφαρμογή, οι πόροι είναι λιγότερο ορατοί.

Ένα μοντέρνο προϊόν, πολλαπλών χρήσεων

Επειδή οι επιθυμίες και οι τάσεις στο μακιγιάζ είναι συνεχώς μεταβαλλόμενες, το Dior Forever Skin Correct είναι μια υβριδική λύση που εξυπηρετεί τις συνήθειες των σύγχρονων γυναικών. Εξοπλισμένο με ένα άνετο απλικατέρ, γίνεται εύκολα ένα με το δέρμα, όχι μόνο γύρω από το περίγραμμα του ματιού αλλά και σε μεγαλύτερες περιοχές ή ακόμα και σε ολόκληρο το πρόσωπο. Είτε χρησιμοποιείται ως concealer, είτε ως μέικαπ για να δομήσετε το πρόσωπο ή να τονίσετε συγκεκριμένες περιοχές, κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει τον τρόπο εφαρμογής που της ταιριάζει.

30 αποχρώσεις για ρυθμιζόμενη διόρθωση

Όπως τα υγρά μέικαπ, το Dior Forever Skin Correct επωφελείται από την εξειδίκευση στο χρώμα του Peter Philips. 30 αποχρώσεις – ψυχροί, ρόδινοι και ουδέτεροι μπεζ, καθώς και πιο ζεστοί και ελαιώδεις τόνοι – αναπτύχθηκαν για να προσφέρουν διόρθωση με ακρίβεια σε όλους τους τόνους και τους υποτόνους του δέρματος, από χλωμούς έως σκούρους και να ταιριάζουν με όλες τις αποχρώσεις του υγρού μέικαπ Dior Forever.

«Οι αποχρώσεις σχεδιάστηκαν ειδικά για να ταιριάζουν τέλεια με τις αποχρώσεις του μέικαπ Dior Forever». Peter Philips

Εμπνευσμένη από τις τεχνικές μακιγιάζ του Peter Philips, η νέα απόχρωση 00 έχει επίσης προστεθεί στην σειρά. Χρησιμοποιείται είτε μόνη της, είτε σε πινελιές για να σμιλεύει την περιοχή των ματιών. Ως βάση, φωτίζει και αναβιώνει το χρώμα της επιδερμίδας. Μπορεί επίσης να αναμειχθεί με άλλη απόχρωση για ρυθμιζόμενο αποτέλεσμα φρέσκιας επιδερμίδας.

Η ρουτίνα Dior Forever: ακόμα περισσότερη τελειότητα, περιποίηση και αισθησιασμός

Ο Dior δημιούργησε το Forever Skin Correct για να ταιριάζει ιδανικά με τα υγρά μέικαπ Forever. Δημιουργημένο με το ίδιο πολυμερές που βοηθά να γίνεται το προϊόν ένα με το δέρμα και να έχει ελαστικότητα, οι συνθέσεις ενώνονται δημιουργώντας τέλεια ώσμωση. Η 24ωρη εφαρμογή1 βελτιστοποιείται και το αποτέλεσμα μακιγιάζ πετυχαίνει ένα ακόμα υψηλότερο επίπεδο τελειότητας.

1 Δοκιμή ακριβείας, 20 γυναίκες

Ακόμα περισσότερη τελειότητα με το Dior Forever και το Dior Forever Skin Correct.

Επωφελούμενη από την επιπρόσθετη περιποίηση, η επιδερμίδα γίνεται ομορφότερη με κάθε εφαρμογή. Ιδανικά ενυδατωμένη, η υφή του δέρματος είναι απολύτως καθαρή. Ημέρα με την ημέρα, η επιδερμίδα είναι πιο φρέσκια και φωτεινή, αποκαλύπτοντας όλη την ομορφιά και τον αισθησιασμό της.

«Μετά το υγρό μέικαπ Dior Forever, εφαρμόστε το Dior Forever Skin Correct σε περιοχές που απαιτούν πρόσθετη διόρθωση: κύκλοι κάτω από τα μάτια, τοπική ερυθρότητα, πανάδες. Εφαρμόστε το με το απλικατέρ και απλώστε το με ένα πινέλο ή με τα δάχτυλα». Peter Philips.

Η καμπάνια

Η ιστορία του Forever συνεχίζεται με μια καμπάνια που εξελίσσει το μοντέρνο στυλ που μας παρουσιάστηκε το 2019, από τον Gordon Von Steiner. Ο φωτογράφος David Sims αιχμαλωτίζει μια πιο «ζεστή» στιγμή της Natalie Portman, παιχνιδιάρα, γοητευτική, αισθησιακή, αποκαλύπτοντας τη λάμψη του άψογου δέρματός της με Forever. Εκπροσωπεί τις εκατομμύρια γυναίκες που λατρεύουν το δέρμα τους με Dior Forever.