4 φευγάτα σπορ για καλοκαίρι σε δράση

Σε ποιά αθηναϊκή παραλία θα εκτοξευτείτε 15-20 μέτρα πάνω από το νερό και πού θα κάνετε γιόγκα πάνω σε σανίδα;!

4 φευγάτα σπορ για καλοκαίρι σε δράση

Flyboard

Θα σας εκτοξεύσει στα 15-20 μέτρα πάνω από το νερό, θα σας δώσει ώθηση να κολυμπήσετε σαν δελφίνια, θα σας κάνει να νιώσετε και λίγο σαν τον… Ironman. Το flyboard το βρίσκετε στην Grand Beach Lagonissi στο «Grand Resort Lagonissi» (2291076000, 6973201398).

Subwing

4 φευγάτα σπορ για καλοκαίρι σε δράση - εικόνα 1

Η νέα θαλασσινή τρέλα ήρθε στον Σχινιά για να φορτσάρετε κάτω από το νερό, σαν ψάρια, κρατώντας ένα υποβρύχιο φτερό που ρυμουλκείται από βάρκα. Τα μοναδικά νερά του Αιγαίου έδωσαν την ιδέα στον Simon Sivertsen γι’ αυτό το νέο σπορ, το οποίο μπορείτε να κάνετε στο Moraitis Sports Center (2294055965).

SUP Yoga

4 φευγάτα σπορ για καλοκαίρι σε δράση - εικόνα 2

Η μόδα θέλει να εκτελείτε τις άσανας σε μια μεγάλη σανίδα του σερφ μέσα στη θάλασσα. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται για mission impossible, αν και το να ισορροπήσετε κάνοντας τη στάση του πολεμιστή φαντάζει μεγάλη πρόκληση. Δοκιμάστε το στην Grand Beach Lagonissi (2291076000, 6973201398) και στη South Coast (6972502505).

Παραπέντε

4 φευγάτα σπορ για καλοκαίρι σε δράση - εικόνα 3

Οι πιστοποιημένοι πιλότοι του Freedom Paragliding (6944431709) απογειώνονται από τον Κιθαιρώνα στις Πλαταιές και το Καντήλι Μεγάρων και σας κρατάνε θέση με αεροπλανική θέα στον Κορινθιακό, τον κάμπο της Θήβας και τον Σαρωνικό. Για ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις, μπορείτε να τους ζητήσετε να σας κάνουν και μερικές ακροβατικές μανούβρες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

This is Athens City Festival 2024: Πάρτυ, ξεναγήσεις και ψυχαγωγικές δράσεις στη δεύτερη εβδομάδα του φεστιβάλ

Δείτε τις δωρεάν δράσεις που ετοιμάζει το μεγαλύτερο φεστιβάλ της πόλης τις επόμενες μέρες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/05/2024

Σάμος: Θωρακίζεται ο αρχαιολογικός χώρος του Ηραίου

Η μελέτη περιλαμβάνει μέτρα ενεργητικής και παθητικής πυροπροστασίας τόσο για τον καθεαυτό αρχαιολογικό χώρο όσο και για τα συνολικά οκτώ κτίσματα που βρίσκονται στο εσωτερικό του περιφραγμένου χώρου.

Fam trip ΕΟΤ: Προώθηση της συμπεριληπτικής τουριστικής Ελλάδας στις ΗΠΑ

Η Υπηρεσία ΕΟΤ ΗΠΑ σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και την Περιφέρεια Κρήτης διοργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) στην Αθήνα, την Αργολίδα και την Κρήτη για την ΑμεΑ Αμερικανίδα, Ellen Stohl, και τους συνοδούς της.

Φεστιβάλ "Καλοκαίρι στην Αθήνα": Παράταση ανοιχτής πρόσκλησης

Κοινό και καλλιτέχνες θα μοιραστούν εμπειρίες πολιτισμού και καλοκαιρινής ψυχαγωγίας, στις 7 δημοτικές κοινότητες της πόλης.

Όσα θα δούμε στην Τεχνόπολη τον Μάιο

Athens Music Week, συναυλίες, εκθέσεις, δράσεις για παιδιά και το 23o Athens Jazz είναι μερικά απ' όσα περιλαμβάνει το πλούσιο πρόγραμμα.

Η ομάδα CoHab μάς καλεί στον συνεργατικό διαγωνισμό νέων για την συνεταιριστική κατοικία στην Ελλάδα

Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η επεξεργασία εναλλακτικών σεναρίων για τη μετατροπή κενών κτιρίων σε διαφορετικούς τύπους σεναρίων συνεταιριστικής στέγασης σύμφωνα με τις τοπικές και κοινοτικές ανάγκες.

Οι δωρεάν δράσεις που έρχονται τον Μάιο στο Athens Book Space

Δείτε τις δωρεάν δράσεις που περιμένουν τους επισκέπτες του Πάρκου Ελευθερίας.