PLAYMOBIL FunPark: Ατελείωτο παιχνίδι στον απόλυτο προορισμό διασκέδασης!

Στον παιδότοπο PLAYMOBIL FunPark η διασκέδαση συναντά τη ζωηρή φαντασία των παιδιών, που έχουν την ευκαιρία μέσα από το παιχνίδι να δημιουργήσουν τις δικές τους ονειρεμένες ιστορίες.

Playmobil Funpark

Στον παιδότοπο PLAYMOBIL FunPark η διασκέδαση συναντά τη ζωηρή φαντασία των παιδιών, που έχουν την ευκαιρία μέσα από το παιχνίδι να δημιουργήσουν τις δικές τους ονειρεμένες ιστορίες. Ανάμεσα σε δύο μεσαιωνικούς πυργίσκους, μερικές γιγαντιαίες, πολύχρωμες φιγούρες PLAYMOBIL υποδέχονται μικρούς και μεγάλους σε ένα ξεχωριστό χώρο, αφιερωμένο στις αξιαγάπητες φιγούρες που έχουν συντροφεύσει γενιές και γενιές παιδιών. 

Playmobil Funpark

Playmobil Funpark

Playmobil FunPark

Τα μινιμαλιστικά και εύκολα λειτουργικά ανθρωπάκια της PLAYMOBIL, από πειρατές, δεινόσαυρους και αρχαίους ελληνικούς θεούς μέχρι πριγκίπισσες, πυροσβέστες και ιππότες, ζωντανεύουν σε ένα μεγάλο παιδότοπο, οργανωμένο ανά θεματολογία αλλά και ανά ηλικιακή κατηγορία παιδιών, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να διασκεδάσουν μπαίνοντας σε ένα μαγευτικό κόσμο όπου μπορούν να γνωρίσουν από κοντά τις αγαπημένες τους φιγούρες.

Μέσα στο PLAYMOBIL FunPark, όλα μπορούν να συμβούν: οι Πειρατές της Καραϊβικής ξιφομαχούν μια ανάσα μακριά από το τα πριγκιπικά παλάτια, η εποχή των δεινοσαύρων συναντά το Αρχηγείο της Αστυνομίας, οι ιππότες φτιάχνουν ιστορίες μαζί με κουκλόσπιτα και ζωολογικούς κήπους. Φυσικά, αφηγητής σε όλα αυτά δεν είναι άλλος από τον επισκέπτη. Παιδιά 12 μηνών έως 12 ετών ανακαλύπτουν την αγαπημένη τους γωνιά επιλέγοντας ανάμεσα σε συνολικά 8 διαφορετικούς κόσμους, και διαλέγουν τις πρωταγωνιστικές φιγούρες PLAYMOBIL που θα τους συντροφεύσουν πυροδοτώντας τη φαντασία τους. Μάλιστα, για τους μικρότερους φίλους του παιδότοπου, έως 4 ετών, υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου μπορούν να συνδυάσουν διασκέδαση με ασφάλεια, όσο οι γονείς απολαμβάνουν έναν καφέ ή ροφήματα σε κοντινά τραπεζάκια του Lechuza Café & Store.

Playmobil Funpark

Ο παιδότοπος, έχοντας σχεδιαστεί με σύγχρονες προδιαγραφές, δίνει σε παιδιά με ειδικές ανάγκες τη δυνατότητα να παίζουν, να διασκεδάζουν ανέμελα και να δημιουργούν τις δικές τους ονειρικές ιστορίες.

Μη χάσετε την ευκαιρία να διοργανώσετε τα πιο αξέχαστα παιδικά πάρτι στο PLAYMOBIL FunPark και παράλληλα να ανακαλύψετε όλα τα προϊόντα της συλλογής PLAYMOBIL, εξερευνώντας τα ράφια του PLAYMOBIL FunStore!

Playmobil Funpark

Playmobil Funpark

Για οργανωμένες επισκέψεις σχολείων στο PLAYMOBIL FunPark μπορείτε να κάνετε κράτηση στο 210-8000018. Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες εδώ.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας του PLAYMOBIL FunPark: Δευτ.-Πεμ.: 10 π.μ. - 8 μ.μ., Παρ.-Κυρ.: 10 π.μ. - 9 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες για το PLAYMOBIL FunPark εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.