"Αλαντίν The Show": Μία μαγική παράσταση με τον Αντώνη Λουδάρο σε ρόλο-έκπληξη

Το θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης» υποδέχεται για λίγες παραστάσεις το παραμύθι με άρωμα Ανατολής, σε κείμενο και σκηνοθεσία Μπίλιως Κωνσταντοπούλου.

Αλαντίν The Show

Ιπτάμενα μαγικά χαλιά, μυστηριώδεις μάγοι, χορευτές, εναέριοι ακροβάτες συνδυάζονται για ένα υπερθέαμα που έχει τον τίτλο "Αλαντίν The Show". Πρόκειται για ένα σόου που μας ταξιδεύει στην μακρινή Ανατολή και μας μιλάει για τη μαγεία που κρύβουμε μέσα μας αλλά και τη δύναμη της φιλίας και της καλοσύνης. Πετάμε πάνω στο μαγικό χαλί, γινόμαστε φίλοι με το Τζίνι και παρέα με έναν υπέροχο θίασο, χορεύουμε και τραγουδάμε για τη χαρά της ζωής. Η παράσταση θα παίζεται για λίγα μόνο Σαββατοκύριακα στο θέατρο "Αλέκος Αλεξανδράκης" (με προγραμματισμένη πρεμιέρα στις 6/4).

Αλαντίν The Show

Ένα αγαπημένο παραμύθι βγαλμένο από τις "Χίλιες και μια νύχτες" που έχει συγκινήσει και εξάψει την ανθρώπινη φαντασία, σε μία νέα θεατρική παραγωγή για μικρούς και μεγάλους. Μια παράσταση που εξυμνεί την ανθρώπινη θέληση και μιλά για την αιώνια μάχη του δίκαιου με το άδικο, της αγάπης με το μίσος. Μια ιστορία που με τη μαγεία και την αστερόσκονη της Ανατολής, μας θυμίζει ότι αν πιστέψουμε στον εαυτό μας, τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Αλαντίν The Show

Οι συντελεστές

Το κείμενο και η σκηνοθεσία της παράστασης είναι της Μπίλιως Κωνσταντοπούλου. Ερμηνεύουν οι Βαγγέλης Δαλλές, Δημήτρης Ελιάς, Ελβίρα Πολυτίμη Θεμελή, Σμαρώ Κεπαπτσόγλου, Γεράσιμος Παπικινός, Κωνσταντίνος Πετρίδης, Σέβη Σπύρτου, Νίκος Χρηστίδης. Σε ρόλο-έκπληξη θα δούμε τον Αντώνη Λουδάρο. Η μουσική είναι του Χάρη Γκατζόφλια, τα σκηνικά και τα κοστούμια της Δανάης Πανά, οι χορογραφίες του Λευτέρη Κωνσταντίνου, τα ακροβατικά του Γιώργου Χιώτη και οι φωτισμοί του Τρύφωνα Κεχαγιά.

Προπώληση στο more.com με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Αλαντίν The Show

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 90 '

Μια φαντασμαγορική παράσταση με ακροβατικά, τσίρκο, μουσική και χορό με φόντο τη μακρινή Ανατολή και την ιστορία του Αλαντίν για τη δύναμη της φιλίας και της καλοσύνης. Πετάμε πάνω στο μαγικό χαλί, γινόμαστε φίλοι με το Τζίνι, χορεύουμε και τραγουδάμε για τη χαρά της ζωής σε αυτό το σόου που εξυμνεί τη δυνατότητα της ανθρώπινης θέλησης να ξεπερνά τα εμπόδια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Οι Άθλιοι": Τελευταίο Σαββατοκύριακο στον Ελληνικό Κόσμο

Η επιτυχημένη παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Τάσο Χαλκιά, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Ιβάν Σβιτάιλο ως Γιάννη Αγιάννη, κλείνει τον κύκλο της στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

7ο Bobos Arts Festival: Όλα όσα ετοιμάζει το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ της πόλης

Ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα μουσικών και θεατρικών παραστάσεων, πρωτότυπων παράλληλων δράσεων και ειδικά σχεδιασμένων εργαστηρίων, περιμένει μικρούς και μεγάλους.

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.