Η "παγωμένη" παράσταση "Frozen Queen: The music show on ice" έρχεται να "ζεστάνει" τις καρδιές μικρών και μεγάλων

Η αγαπημένη ιστορία για τη δύναμη της αγάπης που μπορεί να υπερνικά κάθε εμπόδιο έρχεται στο Παλλάς για λίγες μόνο παραστάσεις.

Frozen Queen: The music show on ice

To "Frozen" πρωτοπαρουσιάστηκε στις οθόνες μας το 2013 σε παραγωγή της Walt Disney. Από τότε, οι τρεις ήρωές του, η Έλσα, η Άννα και ο Ολαφ έχουν κερδίσει τις καρδιές εκατομμυρίων παιδιών με τις δύο ταινίες (Frozen 1 και 2) να αποτελούν πια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες όλων των εποχών. Η ιστορία περιγράφει τις περιπέτειες της πριγκίπισσας Άννα που ξεκινά ένα ταξίδι μαζί με έναν παγοπώλη, τον πιστό του τάρανδο και έναν αφελή χιονάνθρωπο, για να βρουν την αποξενωμένη αδελφή της Έλσα, η οποία, χωρίς να το θέλει, παγίδεψε το βασίλειό τους σε αιώνιο χειμώνα με την ικανότητά της να ελέγχει τον πάγο.

Έτσι, η μαγική παράσταση "Frozen Queen: The music show on ice" ανεβαίνει στο θέατρο Παλλάς από 29 Μαρτίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα στον πάγο, για μικρούς και μεγάλους, εμπευσμένο από το Frozen 1 & 2. Ένα παραμυθένιο σκηνικό στήνεται με ειδικά εφέ, λαμπερά κοστούμια, θεαματικές χορογραφίες και ακροβατικά που κόβουν την ανάσα ενώ συμμετέχει και το εθνικό ακροβατικό συγκρότημα Κούβας.

Frozen Queen: The music show on ice

Μετά από μία ευρωπαϊκή περιοδεία σε Γερμανία, Ελβετία, Ισπανία, Δανία, Ισραήλ, Πολωνία, Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία, Σλοβακία, Τσεχία, Αυστρία, Ιταλία και Κύπρο, τo Frozen Queen έρχεται και στην Ελλάδα σε μια παράσταση που υπόσχεται να ταξιδέψει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο της αγαπημένης τους ταινίας. Τα σκηνικά που έχουν στηθεί σε όλο τον χώρο, από την παγοπίστα μέχρι την οροφή, σε συνδυασμό με ειδικά εφέ, δημιουργούν μια συναρπαστική εμπειρία, παρασύροντας το κοινό μέσα στην ιστορία και κοντά στους χαρακτήρες.

Frozen Queen: The music show on ice

Τα αγαπημένα τραγούδια του "Frozen" ερμηνεύουν ζωντανά επί σκηνής οι: Μαντώ, Βασίλης Αξιώτης, Γιάννης Λάφης και Δανάη Τσούμου. Η Άννα, αδελφή της Έλσας, ο καλοκάγαθος Κριστόφ, ο πιστός του τάρανδος Σβεν, ο αξιαγάπητος, ξεκαρδιστικός χιονάνθρωπος Όλαφ και τα μυστηριώδη Τρολ, γίνονται συνοδοιπόροι, σε μια ιστορία όπου η αγάπη νικά τον φόβο. Και όλοι μαζί, κοινό και καλλιτέχνες, τραγουδούν αγαπημένα μουσικά αριστουργήματα όπως το "Let It Go", "Do You Want to Build a Snowman" και "Fixer Upper". 

Η παράσταση προτείνεται για όλη την οικογένεια.

Περισσότερες πληροφορίες

Frozen queen - The music show on ice

  • Θέαμα Στον Πάγο

Μια μουσική παράσταση χορού στον πάγο εμπνευσμένη από τις ταινίες Frozen 1 και 2. Οι αγαπημένοι χαρακτήρες των δύο ταινιών, η Άννα, αδελφή της Έλσας, ο καλοκάγαθος Κριστόφ, ο πιστός του τάρανδος Σβεν, ο αξιαγάπητος, ξεκαρδιστικός χιονάνθρωπος Όλαφ και τα μυστηριώδη Τρολ, γίνονται συνοδοιπόροι, σε μια ιστορία όπου η αγάπη νικά τον φόβο. Και όλοι μαζί, κοινό και καλλιτέχνες (Μαντώ, Βασίλης Αξιώτης, Γιάννης Λάφης και Δανάη Τσούμου) τραγουδούν μουσικές δημιουργίες όπως το "Let It Go", "Do You Want to Build a Snowman” και "Fixer Upper". Μια παράσταση που αν και διαδραματίζεται στον πάγο αλλά ζεσταίνει τις καρδιές μικρών και μεγάλων.

Παλλάς

Βουκουρεστίου 5 (City Link)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.