Τα παιδιά γνωρίζουν το καλλιτεχνικό έργο του Δημήτρη Τζάνη στο Μουσείο Παιδικής Τέχνης

Με αφορμή το εικαστικό έργο του καλλιτέχνη Δημήτρη Τζάνη, το ΜΠΤ διοργανώνει ένα ενδιαφέρον εργαστήριο για παιδιά 5-12 ετών.

Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης θα υλοποιήσει στις 22 Ιανουαρίου (11 π.μ-12.30 μ.μ), με ελεύθερη είσοδο, εικαστικό εργαστήριο αφιερωμένο στο ζωγραφικό έργο του Δημήτρη Τζάνη, με αφορμή την αναδρομική εικαστική έκθεση "Δημήτρης Τζάνης", σε επιμέλεια Λουΐζας Καραπιδάκη (Ιστορικός Τέχνης, πρόεδρος Δ.Σ. ΜΕΠΤ) που παρουσιάστηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη Ηρακλείου, στο χώρο της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου τον Οκτώβριο του 2022. Με μέσο την τέχνη, τα παιδιά θα γνωρίσουν το έργο του Δημήτρη Τζάνη, ενός πολυτάλαντου και σπουδαίου καλλιτέχνη με ιδιαίτερο αποτύπωμα στα εικαστικά δρώμενα. Τα παιδιά μέσα από την παρουσίαση ενδεικτικών έργων του καλλιτέχνη θα μπορέσουν να αντιληφθούν το ιδιαίτερο ύφος του και τον ανατρεπτικό του χαρακτήρα, δημιουργώντας μοναδικά έργα με έμπνευση και φαντασία.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής η συμπλήρωση ηλεκτρονικής φόρμας | childrensartmuseum.gr | contact@childrensartmuseum.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

Κόδρου 9, Πλάκα
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

3 νέα παιδικά βιβλία από τις Εκδόσεις Ίκαρος

Μία ολοκαίνουργια σειρά βιβλίων προσχολικής ηλικίας με εικόνες του εικονογράφου Johnny Dyrander και ένα ξεκαρδιστικό βιβλίο του Alex Latimer.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
07/02/2023

"Μόγλης, το βιβλίο της ζούγκλας" από το θέατρο Μαριονέτας Γκότση

Γνωρίστε την ιστορία του Μόγλη, του παιδιού που το μεγάλωσε μια οικογένεια λύκων στη ζούγκλα της Ινδίας.

Ταξίδι στη Χώρα του Ποτέ με την Γιούλη Ηλιοπούλου

Ο "Πίτερ Παν και η Τίνκερμπελ στη Χώρα του Ποτέ" προσγειώνονται στο θέατρο Πειραιώς 131 για τέταρτη χρονιά για να μας μιλήσουν για τη φιλία, τη γενναιοδωρία και την κλιματική αλλαγή.

"Το μυστήριο της Ανατολής" στο "Εργαστήρι Μαιρηβή" για δύο Σαββατοκύριακα

Η ομάδα Baruti μας παρασύρει σε μια παραμυθένια ιστορία που εξυμνεί την αγάπη με τους όρους του κουκλοθεάτρου.

Απόκριες στο Mimi & Mou

Υποδεχτείτε τις αποκριές και διασκεδάστε σε ένα δίωρο δημιουργικό αποκριάτικο εργαστήρι.

Φτιάξτε τις δικές σας αφίσες στο εργαστήριο του Planet G(reece)

Στο δεύτερο μέρος του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα μπούνε ακόμα πιο βαθιά στην τέχνη της γραφιστικής, φτιάχνοντας ένα δικό τους έντυπο.

Εκπαιδευτικά προγράμματα Φεβρουαρίου για όλη την οικογένεια στο Μουσείο Κοτσανά

Εκπλήξεις που θα μας μεταφέρουν στη "χώρα των υδάτων", στις αρχαίες ακαδημίες και την τέχνη της επιστήμης και της τεχνολογίας, αλλά και στον κόσμο του έρωτα και της ανταλλαγής.