Δυο διαχρονικές ιστορίες από τη Γιούλη Ηλιοπούλου

Χριστούγεννα του Σκρουτζ
Τα "Χριστούγεννα του Σκρουτζ" ζωντανεύουν για 6η χρονιά στο Ιντεάλ από έναν πολυμελή θίασο του οποίου ηγείται ο Τάκης Παπαματθαίου στο ρόλο του πιο εμβληματικού φιλάργυρου ήρωα, αλλά και ο Αναστάσης Κολοβός στο ρόλο του πνεύματος των παρόντων Χριστουγέννων. Στην παράσταση, την παραμονή των Χριστουγέννων επισκέπτεται τον Εμπενίζερ Σκρουτζ το φάντασμα του παλιού συνεταίρου του, Τζέικομπ Μάρλεϊ και τον προειδοποιεί πως έχει μια τελευταία ευκαιρία να δει τη ζωή μέσα από μια πιο γενναιόδωρη ματιά. Με εντυπωσιακά (περιστροφικά) σκηνικά του Μιχάλη Σδούγκου και τα κοστούμια εποχής της Τζούλιας Μάρκο συνδυασμένα με βιντεοπροβολές 3D παρουσιάζει η Γιούλη Ηλιοπούλουμ μια νέα εκδοχή του "Όλιβερ Τουίστ" του Καρόλου Ντίκενς στο θέατρο Πειραιώς 131. Ο Όλιβερ γίνεται σύμβολο ελπίδας και αισιοδοξίας, που μας θυμίζει ποιες είναι οι πραγματικές αξίες στη ζωή, οι οποίες μπορούν να διατηρήσουν το παιδί που κρύβουμε μέσα μας ζωντανό.

Περισσότερες πληροφορίες

Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 90 '

Αντλώντας έμπνευση από την ιστορία του Ντίκενς, η παράσταση καταδεικνύει την αγάπη, την προσφορά και τη φιλανθρωπία ως τα μυστικά της ευτυχίας, για 6η συνεχόμενη χρονιά, με τον Τάκη Παπαματθαίου στον ομώνυμο ρόλο.

Όλιβερ Τουίστ

  • Δραματοποιημένο Μυθιστόρημα
  • Διάρκεια: 90 '

Ένας 20μελής θίασος, που αποτελείται από ηθοποιούς και παιδιά, μιλά για τις αξίες της ζωής μέσα από την ιστορία ενός ορφανού αγοριού που μετατράπηκε σε σύμβολο ελπίδας κι αισιοδοξίας.

Ιντεάλ

Πανεπιστημίου 46 (στάση μετρό Πανεπιστήμιο)

Πειραιώς 131

Πειραιώς 131

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Αποκριάτικα εργαστήρια στο Μουσείο Πειραμάτων

Οι μεγάλοι επιστήμονες 8-12 ετών θα ανακαλύψουν το πρώτο Science Escape Room ενώ οι πιο μικροί θα λάβουν μέρος στο αποκριάτικο εργαστήριο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/02/2023

Το παιδικό βιβλίο "Η βασίλισσα των πάντων" που έγινε παράσταση στο Μέγαρο

Η βρεφική παράσταση του Λάμρπου Φισφή που βασίστηκε στο βιβλίο της Σάρα Τοσκάνο συνεχίζεται στο Μέγαρο Μουσικής με την ίδια και τον μουσικό Σόλη Μπαρκί.

Aποκριάτικα εργαστήρια για παιδιά στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

Βιωματικά εργαστήρια, παραμύθια, θέατρο και πολλά αποκριάτικα δρώμενα που οι μικροί μας φίλοι θα λατρέψουν!

Μαθαίνουμε πώς η ελιά έγινε πηγή έμπνευσης των Ελλήνων Χαρακτών – Ζωγράφων του 20ου αιώνα

Μύθοι συμβολισμοί, χρώματα, υφές και τ’ αγαθά που προσφέρει αυτό το ιερό, αιωνόβιο δέντρο .

Γνωρίστε τον Μικρασιατικό πολιτισμό μέσα από το εφηβικό εργαστήρι του Μουσείου Μπενάκη

Τα παιδιά θα διαχειριστούν με δημιουργικό τρόπο έννοιες και σύμβολα και θα μεταμορφώσουν τα δεδομένα που λαμβάνουν εκφράζοντας την άποψή τους στα μέσα επικοινωνίας που ήδη χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους.

Απόκριες στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα παιδιά θα κατασκευάσουν μάσκες συναισθημάτων, εμπνευσμένες από το αρχαίο θέατρο, και θα μεταμορφωθούν σε πρωταγωνιστές έργων γνωστών καλλιτεχνών του 19ου και του 20ου αιώνα.

Η "Πουπουλένια Πολιτεία" ξανά στη σκηνή του θεάτρου 104

Μια διαδραστική παράσταση εμπνευσμένη από τους "Όρνιθες" του Αριστοφάνη.