Φέτος αγοράζουμε τα γιορτινά μας δώρα από το Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar των "Φίλων του Παιδιού"

Το φιλανθρωπικό σωματείο "Οι Φίλοι του Παιδιού" πραγματοποιεί και φέτος το καθιερωμένο διεθνές χριστουγεννιάτικο Bazaar του στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. στον Κεραμεικό.

Χριστούγεννα

Το καθιερωμένο διεθνές χριστουγεννιάτικο bazaar του σωματείου "Οι Φίλοι του Παιδιού" πραγματοποιείται φέτος στις 3 και 4 Δεκεμβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. στον Κεραμεικό, Πειραιώς & Ερμού για 22η χρονιά. 

Στο bazaar θα συμμετέχουν και φέτος πρεσβείες διάφορων χωρών οι οποίες θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν τις τοπικές γεύσεις, τις μουσικές, τα ήθη και έθιμα των χωρών τους. Σε ένα όμορφα διαμορφωμένο γιορτινό περιβάλλον, θα βρείτε από σπιτικά γλυκά και χριστουγεννιάτικα στολίδια μέχρι βιβλία και παιχνίδια, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα το πολύτιμο έργο του σωματείου, αφού σημαντικό μέρος των οικονομικών πόρων του προέρχονται από τα έσοδα της εκδήλωσης. Οι Πρεσβείες που θα συμμετάσχουν στο Bazaar μέχρι τώρα, είναι οι εξής: Αίγυπτος, Αιθιοπία, Ακτή Ελεφαντοστού, Αλβανία, Αργεντινή, Αρμενία, Βιετνάμ, Βουλγαρία, Γεωργία, Γκάμπια, Γκάνα, Εσθονία, Ζιμπάμπουε, Ιταλία, Κένυα, Κίνα, Κολομβία, Κουβέιτ, Κύπρος, Λιθουανία, Μαδαγασκάρη, Μολδαβία, Μπαγκλαντές, Νότια Αφρική, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πακιστάν, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τουρκία και Φιλιππίνες. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και η chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, σημαντική υποστηρικτής του Σωματείου, εδώ και χρόνια. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλίες, αφηγήσεις, προβολές, βιωματικά εργαστήρια, επισκέψεις γνωριμίας με τους ανθρώπους και τους χώρους του Μεγάρου, αλλά και με τους συντελεστές των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Πασχαλινές δράσεις για τα παιδιά και όλη την οικογένεια με ελεύθερη συμμετοχή

Εργαστήρια ζωγραφικής, κατασκευών, θεατρικής και εικαστικής αγωγής, μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα και πασχαλινές δράσεις που συνδυάζουν την παράδοση με τη δημιουργία και το παιχνίδι, ανάμεσα στις δράσεις που ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων για όλες τις ηλικίες.

Οκτώ έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας μέσα από το θέατρο

Συγκεντρώνουμε και σας παρουσιάζουμε οκτώ ιστορίες από την πένα διεθνών συγγραφέων που έχουν γίνει θεατρικά και παίζονται στις παιδικές σκηνές της πόλης.