Νέες θεατρικές παραστάσεις από την Παραμυθοχώρα στο Θέατρο 104

Παιδικό θέατρο και άλλες γιορτινές εκδηλώσεις εν όψει των Αποκριών.

«Οι απίθανες περιπέτειες του Πινόκιο»

Οι Απόκριες πλησιάζουν και η αγαπημένη Παραμυθοχώρα ετοιμάζει νέες διασκεδαστικές εκδηλώσεις για τους μικρούς της φίλους. 2 νέες θεατρικές παραστάσεις με μαριονέτες, μουσική και εντυπωσιακά σκηνικά θα διεξαχθούν στο Θέατρο 104. Μετά το τέλος κάθε παράστασης, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε όλες τις αποκριάτικες δραστηριότητες της Παραμυθοχώρας.

Οι παραστάσεις:

"Τικ και Τέλα: Ο Βατραχάκος"

Μια κουκλοθεατρική παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Άξελ Σέφλερ, για παιδιά 2 - 5 ετών. Η Μαρία και η Σπυριδούλα Παπαγεωργίου ετοίμασαν μία παράσταση που θα ταξιδέψει τους μικρούς ονειροπόλους σε έναν παραμυθένιο κόσμο με χειροποίητες κούκλες , ευφάνταστα σκηνικά αντικείμενα, εντυπωσιακά χρώματα και πολύ μουσική.

13/02 (11 π.μ. και 12.30 μ.μ.)
20/02 (11 π.μ.)
27/02 (11 π.μ.)
06/03 (11 π.μ.)
*Τιμή εισιτηρίου: 9 ευρώ

"Οι απίθανες περιπέτειες του Πινόκιο"

Μια κουκλοθεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια που εξιστορεί τις περιπετειώδεις περιπλανήσεις της ξύλινης μαριονέτας το οποίο ήθελε να γίνει αγόρι. Εντυπωσιακές κούκλες ανθρωπίνων διαστάσεων, κούκλες άμεσης κίνησης, μαριονέτες, και γιγαντόκουκλες εμφανίζονται στην σκηνή και αλλόκοτα σχήματα και χρώματα ξεπηδούν μέσα από μαγικά κουτιά που δημιουργούν ένα ονειρικό σκηνικό χώρο βασισμένο στο μαγευτικό παραμύθι του Κάρλο Γκολόντι.

20/02 (12.30 μ.μ.)
27/02 (12.30 μ.μ.)
*Τιμή εισιτηρίου: 10€

Για την προπώληση εισιτηρίων και πληροφορίες για τις εκδηλώσεις της Παραμυθοχώρας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου" παρουσιάζεται από τους Αντι-Δρώντες

Η ομάδα από την Κύπρο φέρνει στη σκηνή του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης" για μία μόνο παράσταση με ελεύθερη είσοδο το σπουδαίο έργο της Άλκης Ζέη.

Παιδικά προγράμματα για την περίοδο του Πάσχα στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Δημιουργικές δράσεις για παιδιά διαφορετικών ηλικιών στο Μουσείο του Ιδρύματος την Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα.

"Οι Άθλιοι": Τελευταίο Σαββατοκύριακο στον Ελληνικό Κόσμο

Η επιτυχημένη παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Τάσο Χαλκιά, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Ιβάν Σβιτάιλο ως Γιάννη Αγιάννη, κλείνει τον κύκλο της στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

7ο Bobos Arts Festival: Όλα όσα ετοιμάζει το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ της πόλης

Ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα μουσικών και θεατρικών παραστάσεων, πρωτότυπων παράλληλων δράσεων και ειδικά σχεδιασμένων εργαστηρίων, περιμένει μικρούς και μεγάλους.

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.