
Τι μπορεί να κάνει ένας εκπαιδευτικός με μια ταινία πέρα από το να την συζητήσει; Τι ρόλο μπορεί να παίξει το δημιουργικό ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστές παιδιά και νέους στην εκπαιδευτική διαδικασία και την ανάπτυξη δεξιοτήτων; H κοινωνιολόγος Ειρήνη Βοκοτοπούλου και η δημοσιογράφος και σκηνοθέτρια Δήμητρα Κουζή μας δίνουν τις απαντήσεις που ψάχνουμε σε τρεις συναντήσεις διάρκειας δύο ωρών.
To σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, επαγγελματίες ψυχικής υγείας, επαγγελματίες υγείας, κοινωνικούς επιστήμονες, δημοσιογράφους-επικοινωνιολόγους, μουσειοπαιδαγωγούς/στελέχη πολιτιστικής διαχείρισης, φοιτητές όλων των παραπάνω ειδικοτήτων και γονείς.
Από την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 19.00-21.00 και την ίδια ώρα στις 12 και τις 19 Νοεμβρίου, εκτός από τις δίωρες συναντήσεις οι συμμετέχοντες θα λάβουν λινκ με κωδικό για να δουν αυτόνομα τις τρεις ταινίες (Raise the bar, My family is a circus, Jano&Shiro) από το νέο πρόγραμμα του KinderDocs καθώς και υλικό, φύλλα εργασίας και βεβαιώσεις συμμετοχής.
Κόστος σεμιναρίου: € 60. Μπορείς να πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου εδώ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEk124ZdNUpgFPjqr2REdp9jPQDjqbHa-YVVxHo9ztAKpT4Q/viewform