Στο KinderDocs μαθαίνουμε τα πάντα γύρω από το ντοκιμαντέρ

Το εξειδικευμένο εργαστήριο «Δεξιότητες και συνδέσεις: το ντοκιμαντέρ στην εκπαιδευτική διαδικασία» ξεκινά σύντομα και περιμένει τις συμμετόχές σας.

Στο KinderDocs μαθαίνουμε τα πάντα γύρω από το ντοκιμαντέρ

Τι μπορεί να κάνει ένας εκπαιδευτικός με μια ταινία πέρα από το να την συζητήσει; Τι ρόλο μπορεί να παίξει το δημιουργικό ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστές παιδιά και νέους στην εκπαιδευτική διαδικασία και την ανάπτυξη δεξιοτήτων; H κοινωνιολόγος Ειρήνη Βοκοτοπούλου και η δημοσιογράφος και σκηνοθέτρια Δήμητρα Κουζή μας δίνουν τις απαντήσεις που ψάχνουμε σε τρεις συναντήσεις διάρκειας δύο ωρών.

To σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, επαγγελματίες ψυχικής υγείας, επαγγελματίες υγείας, κοινωνικούς επιστήμονες, δημοσιογράφους-επικοινωνιολόγους, μουσειοπαιδαγωγούς/στελέχη πολιτιστικής διαχείρισης, φοιτητές όλων των παραπάνω ειδικοτήτων και γονείς.

Από την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 19.00-21.00 και την ίδια ώρα στις 12 και τις 19 Νοεμβρίου, εκτός από τις δίωρες συναντήσεις οι συμμετέχοντες θα λάβουν λινκ με κωδικό για να δουν αυτόνομα τις τρεις ταινίες (Raise the bar, My family is a circus, Jano&Shiro) από το νέο πρόγραμμα του KinderDocs καθώς και υλικό, φύλλα εργασίας και βεβαιώσεις συμμετοχής.

Κόστος σεμιναρίου: € 60. Μπορείς να πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου εδώ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEk124ZdNUpgFPjqr2REdp9jPQDjqbHa-YVVxHo9ztAKpT4Q/viewform

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Η Χώρα των Πουλιών" έρχεται στο Κνωσός

Μια παράσταση εμπνευσμένη από τους "Όρνιθες" του Αριστοφάνη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/09/2022

Pet Partners of Hellas: "Η επαφή ενός ανθρώπου με έναν σκύλο είναι ευεργετική από μόνη της"

Ο ιδρυτής του Pet Partners of Hellas, Βασίλης Σούκος, μιλά για το φεστιβάλ, τις δράσεις, το έργο και τους στόχους του οργανισμού.

"Underwater": Μια χοροθεατρική παράσταση για όλες τις αισθήσεις

Η Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσιάζει μια μαγευτική παράσταση για βρέφη και γονείς.

Τα Σαββατοκύριακα…μικροί-μεγάλοι στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του μουσείου περιλαμβάνουν παραμύθια, παιχνίδια, ξεναγήσεις και εικαστικά εργαστήρια.

"Ο Ραφτάκος των λέξεων" στο θέατρο της Ρεματιάς σε μια μοναδική παράσταση για καλό σκοπό

Η sold out παράσταση της θεατρικής ομάδας Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις φθινοπωρινές παραστάσεις της με μία παράσταση για καλό σκοπό στο θέατρο της Ρεματιάς.

"Ταρτούφος" και "Ερωτόκριτος" στην Παιδική – Εφηβική Σκηνή του Τζένη Καρέζη

Ύστερα από συνεχόμενα sold out, οι δύο παραστάσεις επανέρχονται για να συναντήσουν όσους δεν πρόλαβαν κι ακόμη περισσότερους.

"Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι" από το Θέατρο Μαριονέτας "Γκότση"

Μία παράσταση γεμάτη περιπέτεια, άφθονο γέλιο και εξαιρετικά μηνύματα για την φιλία, την αγάπη και τον σεβασμό στα ιδανικά και τις αξίες της ζωής.