Ο Σταμάτης Κραουνάκης φέρνει online τα «Θαύματα των Χριστουγέννων»

Ο «Ευτυχισμένος Πρίγκιπας» του Oscar Wilde διασκευάζεται μουσικά στο πλαίσιο του #HomeforChristmas.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης φέρνει online τα «Θαύματα των Χριστουγέννων»

Με αφορμή τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις #HomeforChristmas που διοργανώνει ψηφιακά ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Πειραιά, ο «Ευτυχισμένος Πρίγκιπας» έρχεται σε μία μουσική διασκευή. Σε ένα facebook special storytelling event, ο Σταμάτης Κραουνάκης και οι Σπείρα-Σπείρα εμπνέονται από το δημοφιλές παραμύθι του Oscar Wilde και το μετατρέπουν σε μία διαδικτυακή μουσική παράσταση με τίτλο «Τα θαύματα των Χριστουγέννων». Ο δημιουργός θα παρουσιάσει αποσπάσματα του μυθιστορήματος σε δική του μουσική και στίχους και με μπόλικη γιορτινή διάθεση.

Ο πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν κ. Ιωσήφ Βουράκης δήλωσε για την ενέργεια #HomeforChristmas ««Φέτος λόγω των έκτακτων αυτών συνθηκών που αντιμετωπίζει όλη η ανθρωπότητα αποφασίσαμε οι συνεργάτες μου κι εγώ να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε δράσεις που θα έχουν ως βάση τους την μετάδοσή τους μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Είναι από τις φορές που κάποιος αντιλαμβάνεται την πραγματική πτυχή της τεχνολογίας, που είναι η επικοινωνία, ένας τρόπος να συνδέουμε αποστάσεις μεταξύ μας και να μεταδίδουμε συναίσθημα, σαν αυτό των Χριστουγέννων».

Η παράσταση θα μεταδοθεί δωρεάν το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου στις 7μ.μ., μέσα από το ομώνυμο facebook event.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

5 tips για να περάσεις ένα τέλειο καλοκαίρι με τα παιδιά

Τα παιδιά δικαιούνται ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι με μπάνια, παγωτά, δραστηριότητες και πολλές βόλτες. Πώς, όμως, θα καταφέρεις να τους το προσφέρεις ενώ εσύ δουλεύεις;

"Το μαγικό κλειδί": Κάρμεν Ρουγγέρη και Χριστίνα Κουλουμπή σε περιοδεία με το παραμύθι της Πηνελόπης Δέλτα

Από το παραμύθι της Πηνελόπης Δέλτα "Η καρδιά της βασιλοπούλας", είναι εμπνευσμένη η επιτυχημένη παράσταση των Χριστίνας Κουλουμπή και Κάρμεν Ρουγγέρη, με την οποία περιοδεύουν φέτος σε όλη την Ελλάδα.

"Το Μουσείο Μπενάκη στον Εθνικό Κήπο": Καλοκαιρινό πρόγραμμα για παιδιά

Οι δράσεις του Μουσείου Μπενάκη απευθύνονται σε παιδιά από 6-12 ετών.

Τα παιδιά μαθαίνουν την "Ειρήνη" του Αριστοφάνη σε καλοκαιρινή περιοδεία

Ο θίασος "Μαγικό Καραβάνι" περιοδεύει φέτος το καλοκαίρι με την αντιπολεμική κωμωδία του Αριστοφάνη, σε μια διασκευή για παιδιά εμπλουτισμένη με τραγούδια και projection mapping.