Δύο επιτυχημένες παιδικές παραστάσεις επαναλαμβάνονται

Ανάμεσα στις ποιοτικές επιλογές που δίνονται φέτος στους μικρούς θεατρόφιλους ξεχωρίζουν δύο παραστάσεις που επιστρέφουν δυναμικά.

Δύο επιτυχημένες παιδικές παραστάσεις επαναλαμβάνονται

Ανάμεσα στις ποιοτικές επιλογές που δίνονται φέτος στους μικρούς θεατρόφιλους ξεχωρίζουν δύο παραστάσεις που επιστρέφουν δυναμικά. Στο «Φτερωτό άλογο» η συνεργασία του σκηνοθέτη Βασίλη Μαυρογεωργίου με τον συνθέτη Νίκο Κυπουργό αποδείχτηκε εξαιρετικά επιτυχημένη και οι δώδεκα ηθοποιοί είναι έτοιμοι να μας ξαναταξιδέψουν στα βάθη της Ανατολής, συστήνοντάς μας βασιλιάδες, πριγκίπισσες, μάγους και δερβίσηδες στον Νέο Εκθεσιακό Χώρο του Μεγάρου Μουσική.

Μια υπέροχη ιστορία που εισάγει τα παιδιά στους βασικούς όρους και στη μαγεία της μουσικής είναι το «Πες μου τ’ όνομά σου». Ο Φοίβος Δεληβοριάς μοιράζεται μαζί μας, από τη σκηνή του Radar, ιστορίες και τραγούδια εμπνευσμένα από τα παιδικά του χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες

Πες μου τ’ όνομα σου

  • Μουσική Παράσταση
  • Διάρκεια: 60 '

Ο Φοίβος λέει τις παράξενες ιστορίες του, οι οποίες περιέχονται στο ομώνυμο CD-βιβλίο που κυκλοφορεί από τη Μικρή Άρκτο, μαζί και τη μεγάλη του επιτυχία «Το ελεφαντάκι». Επί σκηνής τον συνοδεύουν η Νεφέλη Φασούλη και ο πολυοργανίστας Γιώργος Κατσάνος.

Το φτερωτό άλογο

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 90 '

Το ανέκδοτο παραμύθι του Έλληνα μεγάλου συγγραφέα μας ταξιδεύει στη μακρινή Ανατολή, με μουσική και παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Ο Ραφτάκος των λέξεων" στο θέατρο της Ρεματιάς σε μια μοναδική παράσταση για καλό σκοπό

Η sold out παράσταση της θεατρικής ομάδας Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις φθινοπωρινές παραστάσεις της με μία παράσταση για καλό σκοπό στο θέατρο της Ρεματιάς.

27/09/2022

"Ταρτούφος" και "Ερωτόκριτος" στην Παιδική – Εφηβική Σκηνή του Τζένη Καρέζη

Ύστερα από συνεχόμενα sold out, οι δύο παραστάσεις επανέρχονται για να συναντήσουν όσους δεν πρόλαβαν κι ακόμη περισσότερους.

"Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι" από το Θέατρο Μαριονέτας "Γκότση"

Μία παράσταση γεμάτη περιπέτεια, άφθονο γέλιο και εξαιρετικά μηνύματα για την φιλία, την αγάπη και τον σεβασμό στα ιδανικά και τις αξίες της ζωής.

Διαδικτυακά εικαστικά εργαστήρια για παιδιά από το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης συνεχίζει και την σχολική χρονιά 2022-2023 τα διαδικτυακά εικαστικά εργαστήρια που αγαπήθηκαν τόσο πολύ από μικρούς και μεγάλους.

Δείτε τις εκπαιδευτικές δράσεις του Ιδρύματος Θεοχαράκη για τον Οκτώβριο

Τα παιδιά γνωρίζουν τον θαυμαστό κόσμο των τεχνών μέσα από εκπαιδευτικές δράσεις και εργαστήρια.

Το 1ο Διαδραστικό και Εκπαιδευτικό Φεστιβάλ με σκύλους θεραπείας

Η πρωτοβουλία που υλοποιείται με στόχο την ανάπτυξη κοινωνικών και γνωστικών δεξιοτήτων των παιδιών, πραγματοποιείται για πρώτη χρονιά εντός του χώρου του Σεράφειου του Δήμου Αθηναίων.

"Ηλίας, ο πρώτος γάτος χορευτής της γατοϊστορίας": Μια παράσταση που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα

Το θεατρικό σε σκηνοθεσία Στέφανου Παπατρέχα και Νάντιας Δαλκυριάδου κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Άβατον.