Παραστάσεις στη βιβλιοθήκη

Συνεχίζονται οι δυο ιδιαίτερες παραστάσεις που παίζονται στη Μουσική Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής για παιδιά ηλικίας 3-10 ετών.

Παραστάσεις στη βιβλιοθήκη

Συνεχίζονται οι δυο ιδιαίτερες παραστάσεις που παίζονται στη Μουσική Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής για παιδιά ηλικίας 3-10 ετών.

Παραστάσεις στη βιβλιοθήκη - εικόνα 1

Το ξύλινο θεατράκι της βιβλιοθήκης γεμίζει με τις μουσικές και τα τραγούδια του Γιώργου Μωραΐτη στην παράσταση «Χίλιες και μία... σελίδες». Οι ηθοποιοί Χριστέλλα Γκιζέλη, Σωτηρία Ρουβολή και Μιχάλης Κοιλάκος παίζουν ζωντανά πιάνο, κιθάρα, ακορντεόν, φλογέρα ακόμα και μουσικό πριόνι και με οδηγό τη μουσική και το χορό μιλούν στα παιδιά ηλικίας 3-9 ετών για τη φιλαναγνωσία, την αξία της επιμονής, της ομαδικότητας και της αλληλοϋποστήριξης. Στο «Μίλα και Σουτ» για παιδιά ηλικίας 4-10 ετών η εφευρετική ομάδα Κοπέρνικος με χιουμοριστικούς διαλόγους, τραγούδια και μουσική που ερμηνεύεται ζωντανά αναδεικνύει τις έννοιες της αυτογνωσίας και του θάρρους, αλλά και τη δύναμη της φιλίας. Και οι δυο παραστάσεις θα παίζονται έως 14 Μαΐου.

Περισσότερες πληροφορίες

Μίλα και Σουτ

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 60 '

Το έργο περιστρέφεται γύρω από τις έννοιες της αυτογνωσίας και του θάρρους που χρειάζεται για να υπερασπιστεί κάποιος τον εαυτό του όταν όλοι οι άλλοι τον αμφισβητούν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι" από το Θέατρο Μαριονέτας "Γκότση"

Μία παράσταση γεμάτη περιπέτεια, άφθονο γέλιο και εξαιρετικά μηνύματα για την φιλία, την αγάπη και τον σεβασμό στα ιδανικά και τις αξίες της ζωής.

23/09/2022

Διαδικτυακά εικαστικά εργαστήρια για παιδιά από το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης συνεχίζει και την σχολική χρονιά 2022-2023 τα διαδικτυακά εικαστικά εργαστήρια που αγαπήθηκαν τόσο πολύ από μικρούς και μεγάλους.

Δείτε τις εκπαιδευτικές δράσεις του Ιδρύματος Θεοχαράκη για τον Οκτώβριο

Τα παιδιά γνωρίζουν τον θαυμαστό κόσμο των τεχνών μέσα από εκπαιδευτικές δράσεις και εργαστήρια.

Το 1ο Διαδραστικό και Εκπαιδευτικό Φεστιβάλ με σκύλους θεραπείας

Η πρωτοβουλία που υλοποιείται με στόχο την ανάπτυξη κοινωνικών και γνωστικών δεξιοτήτων των παιδιών, πραγματοποιείται για πρώτη χρονιά εντός του χώρου του Σεράφειου του Δήμου Αθηναίων.

"Ηλίας, ο πρώτος γάτος χορευτής της γατοϊστορίας": Μια παράσταση που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα

Το θεατρικό σε σκηνοθεσία Στέφανου Παπατρέχα και Νάντιας Δαλκυριάδου κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Άβατον.

Τα Ηράκλεια 2022 είναι αφιερωμένα στα παιδιά και την παράδοση

Με ένα ακόμα τριήμερο αφιερωμένο στην παράδοση, κυρίως όμως, στα παιδιά συνεχίζεται το ετήσιο, μεγάλο πολιτιστικό φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Ο Μάικ ο Φασολάκης κάνει "Πάρτυ!" στο θέατρο Ήβη

Κάθε Σάββατο και Κυριακή ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών που δημιούργησε η Μαρί Κωνσταντάτου επιστρέφει για να μας διηγηθεί τις νέες του περιπέτειες.