Ανοίγοντας «Το βιβλίο των θρύλων»

Ιστορίες γεμάτες σασπένς, χιούμορ και αισιοδοξία κλείνει μέσα του «Το βιβλίο των θρύλων», την παράσταση του Δημήτρη Πιέτρη που παίζεται στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη».

Ανοίγοντας «Το βιβλίο των θρύλων»

Ιστορίες γεμάτες σασπένς, χιούμορ και αισιοδοξία κλείνει μέσα του «Το βιβλίο των θρύλων», την παράσταση του Δημήτρη Πιέτρη που παίζεται στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη».

Ανοίγοντας «Το βιβλίο των θρύλων» - εικόνα 1

Στο μακρινό μέλλον η φύση ασθενεί και οι άνθρωποι έχουν χάσει τη φαντασία τους. Ένα μικρό παιδί που ακόμη ονειρεύεται, γίνεται βοηθός του ασημένιου ιππότη Ασταναπάν και μαζί ανοίγουν το βιβλίο των θρύλων, για να ανακαλύψουν αξίες που έχουν χαθεί. Η πρόζα, η μουσική και ο χορός είναι τα βασικά εργαλεία αυτής της διαδραστικής παράστασης που στόχο έχει να διασκεδάσει τους μικρούς θεατρόφιλους και να καλλιεργήσει τη φαντασία τους μέσα από οπτικά ερεθίσματα εμπνευσμένα απ' το Μαύρο Θέατρο της Πράγας. Η μουσική είναι του Νίκου Σπηλιώτη, ενώ το τραγούδι-σύμβολο της παράστασης «Δεν φοβάμαι τίποτα» ερμηνεύει η Τζώρτζια Κεφαλά, frontwoman των ΜΠΛΕ.

Περισσότερες πληροφορίες

Το βιβλίο των θρύλων

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 90 '

Μόνο μέσα από τους θρύλους επιβιώνουν εν έτει 2077 η φύση και τα πλάσματά της, σε μια πρωτότυπη ιστορία που θέλει να μας θυμίσει αξίες που χάνονται

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Θεατροπαιχνιδίσματα στο μαγικό βαγόνι" της Αμαξοστοιχίας Ρουφ

Ένα ταξίδι στο χρόνο, το παιχνίδι και τη γνώση μέσα από τους φανταστικούς κόσμους της μυθολογίας, της λογοτεχνίας, των λαϊκών παραμυθιών και των εθίμων.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/09/2022

"Η Χώρα των Πουλιών" έρχεται στο Κνωσός

Μια παράσταση εμπνευσμένη από τους "Όρνιθες" του Αριστοφάνη.

Pet Partners of Hellas: "Η επαφή ενός ανθρώπου με έναν σκύλο είναι ευεργετική από μόνη της"

Ο ιδρυτής του Pet Partners of Hellas, Βασίλης Σούκος, μιλά για το φεστιβάλ, τις δράσεις, το έργο και τους στόχους του οργανισμού.

"Underwater": Μια χοροθεατρική παράσταση για όλες τις αισθήσεις

Η Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσιάζει μια μαγευτική παράσταση για βρέφη και γονείς.

Τα Σαββατοκύριακα…μικροί-μεγάλοι στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του μουσείου περιλαμβάνουν παραμύθια, παιχνίδια, ξεναγήσεις και εικαστικά εργαστήρια.

"Ο Ραφτάκος των λέξεων" στο θέατρο της Ρεματιάς σε μια μοναδική παράσταση για καλό σκοπό

Η sold out παράσταση της θεατρικής ομάδας Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις φθινοπωρινές παραστάσεις της με μία παράσταση για καλό σκοπό στο θέατρο της Ρεματιάς.

"Ταρτούφος" και "Ερωτόκριτος" στην Παιδική – Εφηβική Σκηνή του Τζένη Καρέζη

Ύστερα από συνεχόμενα sold out, οι δύο παραστάσεις επανέρχονται για να συναντήσουν όσους δεν πρόλαβαν κι ακόμη περισσότερους.