Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε σε θερινό αυτόν τον Αύγουστο

Όλα όσα δεν πρέπει να χάσετε στις μεγάλες οθόνες των θερινών σινεμά λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού.

Επίσημη Συμμετοχή

Όλα όσα δεν πρέπει να χάσετε στις μεγάλες οθόνες των θερινών σινεμά λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού.

Επίσημη Συμμετοχή

Πενέλοπε Κρουζ, Αντόνιο Μπαντέρας και ο πολύπειρος Όσκαρ Μαρτίνεζ πρωταγωνιστούν σε ένα all-star και εντελώς κινηματογραφικό δράμα. Η Κρουζ υποδύεται μια κορυφαία σκηνοθέτρια την οποία επιλέγει για τη φιλόδοξη παραγωγή του ένας δισεκατομμυριούχος που αποφάσισε παρορμητικά να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο. Εκείνη καλείται να κουμαντάρει όχι μόνο τις απαιτήσεις των γυρισμάτων, αλλά και τους τοξικούς εγωισμούς των δύο πρωταγωνιστών της. Εκείνων, δηλαδή, που ενσαρκώνουν οι Μπαντέρας και Μαρτίνεζ.

Bullet Train

Tο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα του Κοτάρο Ισάκα "Maria Beetle" διασκευάζεται κινηματογραφικά ως "Bullet Train", μια περιπέτεια καταιγιστικής δράσης με τον Μπραντ Πιτ ως επαγγελματία δολοφόνο με το όνομα… Πασχαλίτσα, σε μια γιαπωνέζικη αποστολή ρουτίνας. Πρέπει να μεταφέρει ένα χαρτοφύλακα από το Τόκιο στην Μαριόκα με το υψηλής ταχύτητας τραίνο, στο οποίο όμως επιβαίνουν μερικοί ακόμα ανταγωνιστές του με σκοπό να του τον αποσπάσουν. Το τι περιέχει ο χαρτοφύλακας είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ποιος κρύβεται πίσω από αυτή τη μυστηριώδη αποστολή, την οποία ενορχηστρώνει σκηνοθετικά ο στιλίστας Ντέιβιντ Λιτς ("Atomic Blonde", "Deadpool 2", "Fast & Furious: Hobbs & Shaw"). Δίπλα στον Μπραντ Πιτ πρωταγωνιστούν οι Άαρον Τέιλορ - Τζόνσον, Τζόι Κινγκ, Μάικλ Σάνον, Λόγκαν Λέρμαν και Σάντρα Μπούλοκ (ως Μαρία Μπιτλ).

Bergman Island

Η ιδιοσυγκρασιακή σκηνοθέτρια από τη Γαλλία, Μία Χάνσεν-Λοβ, εδώ βάζει την υπογραφή της στην ταινία με τους πιο γνωστούς σταρ έως τώρα στη φιλμογραφία της. Συγκεκριμένα, τους κεντρικούς ρόλους κρατούν οι Βίκι Κριπς (διάσημη από τη συμμετοχή της στην "Αόρατη Κλωστή") και Τιμ Ροθ, οι οποίοι ενσαρκώνουν ένα ζευγάρι σκηνοθετών που ταξιδεύει στο απομονωμένο νησί όπου ο σπουδαίος Ίνγκμαρ Μπέργκμαν εμπνεόταν τα σενάριά του. Όσο μένουν εκεί, όμως, τα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη μυθοπλασία θολώνουν. Στο cast βρίσκουμε ακόμα την ταλαντούχα Μία Γουασικόφσκα.

Η Φλόγα που Τρεμοσβήνει

Χαρίστε ένα δυνατό φινάλε στα θερινά σινεμά αυτό το καλοκαίρι, με μία από τις καλύτερες ταινίες του Λουί Μαλ. Ο Γάλλος σκηνοθέτης είχε την τιμητική του φέτος, αφού κυκλοφόρησαν ακόμα τέσσερις επανεκδόσεις του έργου του, με τη "Φλόγα που Τρεμοσβήνει" να ταιριάζει ως αποχαιρετισμός του θέρους. Στο φιλμ, ο Μορίς Ρονε υποδύεται έναν αλκοολικό, ο οποίος παλεύει ακόμα με τον εθισμό του όταν η κλινική που το φιλοξενούσε τον υποχρεώνει να επιστρέψει στο σπίτι του. Πλήρως απογοητευμένος από τη ζωή και βιώνοντας βαθιά κατάθλιψη, ο άντρας αποφασίζει να δει όλους τους φίλους του για μία ακόμα φορά, ελπίζοντας να βρει ένα λόγο για να μη δώσει τέλος στη ζωή του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bacardi

Γιατί το "Spencer" είναι η must ταινία της εβδομάδας

Η Κρίστεν Στιούαρτ κόβει και ράβει στο ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα δίνοντας την καλύτερη ερμηνεία της καριέρας της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
21/07/2022

Γιορτάζοντας τον Rum Month σε 5 δημοφιλή μπαρ της Αθήνας

Μέρη που τιμούν το ποτό της χαράς μέσα στο καλοκαίρι.

Η ιστορία πίσω από τη νυχτερίδα στο λογότυπο του Bacardi

Το δημοφιλές ρούμι και η σχέση με το logo του.

To αγαπημένο queer party Slam επιστρέφει!

Το six d.o.g.s Pop-Up που έχει σταθμεύσει στον προαύλιο χώρο της Peiraios 260 συνεχίζει με ξεχωριστές καλοκαιρινές προτάσεις.

Ξεχωριστά DJ sets με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Κάθε Τετάρτη το ΚΠΙΣΝ μας δίνει ραντεβού στη βεράντα του Φάρου.

Καλοκαιρινή μπαρότσαρκα στον Βόλο

Τα μπαρ του Βόλου έχουν ανοίξει και σας περιμένουν για να δοκιμάσετε τους πιο γευστικούς συνδυασμούς με το αγαπημένο σας ρούμι.

Old Fashioned αλλά με ρούμι γι αυτό το καλοκαίρι

Όλα όσα θα κάνουν ακόμη καλύτερο ένα καλοφτιαγμένο Rum Fashioned.