Γιορτάζοντας τον Rum Month σε 5 δημοφιλή μπαρ της Αθήνας

ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΠΑΚΑΡΝΤΙ ΣΕ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ο Ιούλιος έχει μπει για τα καλά και όλοι σπεύδουν στις παραλίες, αγωνιώντας για ένα κύμα δροσιάς. Μιας και τα summer parties έχουν επιστρέψει δυναμικά αυτή τη σεζόν, είναι ευκαιρία να ξεχυθείτε στα μπαρ των κοντινών παράλιων, γιορτάζοντας το "BACARDÍ Rum Month" με τα πιο νόστιμα κοκτέιλ. Αλλά δεν είναι μόνο εκείνα τα 'παρά θίν' αλός' μέρη που αξίζουν την προσοχή σου τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, με αφορμή το εν λόγω αλέγρο γεγονός. Τόσο τα μπαρ του κέντρου της Αθήνας όσο και εκείνα στα πέριξ του, έχουν κάτι να πουν ακόμη κι όταν το θερμόμετρο ανεβαίνει αρκετά. 

Όπου υπάρχει ρούμι, υπάρχει και "Baba Au Rum". Το εξαιρετικά δημοφιλές σποτ της Κλειτίου προσφέρει κλασικά αλλά και signature cocktails με το ποτό της χαράς, την ίδια στιγμή που ο πεζόδρομος έξω από αυτό γεμίζει με ενδιαφέρον crowd.

Λίγο πιο πάνω και την στοά Μπολάνη, το "42 Barstronomy.Athens" εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα πιο ζωντανά και διάσημα μέρη της πόλης, με προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας. Ένα καλοφτιαγμένο Mojito ή μία εθιστική Pina Colada με Bacardi είναι κάποιοι έξτρα λόγοι για να το επισκεφθείς κατά τη διάρκεια του Ιουλίου.

Αν πάλι θέλεις κάτι πιο έντονο και με πιο προφανή τη διάθεση για πάρτι, τότε το "Diego" είναι το μέρος για σένα. Στον πεζόδρομο της Αδριανού και ένα από τα πιο "ζωντανά" σημεία της πόλης καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, όλα είναι καλύτερα με δυνατά vibes και ένα Bacardi στο χέρι.

Φεύγοντας από το κέντρο της πόλης, κατευθυνόμαστε σε μία από τις πιο under the radar και ταυτόχρονα ενδιαφέρουσες γειτονιές, που δεν είναι άλλη από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί, το "Libertine Drinkery", εντάσσει στο μενού του για όλο τον Ιούλιο και τα πεντανόστιμα ρουμένια cocktails με Bacardi. 

Σε μία εξίσου γεμάτη ζωντάνια γειτονιά, εκείνη της Νέας Σμύρνης, το "Gaston" θεωρείται ένα από τα hot spots της πλατείας, για όλους τους σωστούς λόγους. Εκτός από τα γευστικά πιάτα του και τον ποιοτικό καφέ του, θα προσφέρει για όλο τον Ιούλιο στους επισκέπτες του και φροντισμένα ποτά, φυσικά με Bacardi.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bacardi

H ομάδα του Υucatan θα "χορέψει" το Χορευτό μέχρι τελικής πτώσεως

Μια ξεχωριστή φεστιβαλική εμπειρία την υπογραφή ενός από τα κορυφαία brands διοργάνωσης events ηλεκτρονικής μουσικής.

21/07/2022

Γιατί το "Spencer" είναι η must ταινία της εβδομάδας

Η Κρίστεν Στιούαρτ κόβει και ράβει στο ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα δίνοντας την καλύτερη ερμηνεία της καριέρας της.

Η ιστορία πίσω από τη νυχτερίδα στο λογότυπο του Bacardi

Το δημοφιλές ρούμι και η σχέση με το logo του.

To αγαπημένο queer party Slam επιστρέφει!

Το six d.o.g.s Pop-Up που έχει σταθμεύσει στον προαύλιο χώρο της Peiraios 260 συνεχίζει με ξεχωριστές καλοκαιρινές προτάσεις.

Ξεχωριστά DJ sets με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Κάθε Τετάρτη το ΚΠΙΣΝ μας δίνει ραντεβού στη βεράντα του Φάρου.

Καλοκαιρινή μπαρότσαρκα στον Βόλο

Τα μπαρ του Βόλου έχουν ανοίξει και σας περιμένουν για να δοκιμάσετε τους πιο γευστικούς συνδυασμούς με το αγαπημένο σας ρούμι.

Old Fashioned αλλά με ρούμι γι αυτό το καλοκαίρι

Όλα όσα θα κάνουν ακόμη καλύτερο ένα καλοφτιαγμένο Rum Fashioned.