Αυτόν το μήνα, πίνουμε ρούμι

Το BACARDÍ σε προσκαλεί να γιορτάσεις μαζί του το Rum Month, με 4 αγαπημένα Rum based cocktails σε αγαπημένα spots όλης της χώρας.

ΜΟΧΙΤΟ

Mojito και Daiquiri. Πειρατές και Καραϊβική. Καλοκαίρι. Το ρούμι είναι διαχρονικά συνδεδεμένο με κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα, καταστάσεις, ιστορικές περιόδους και μέρη. Δεν παύει παράλληλα ποτέ να αποτελεί μία από τις γοητευτικές επιλογές τόσο στα όρια του αγαπημένου σου μπαρ όσο και στις προθήκες με τα ποτά στο σπίτι. Τα τελευταία χρόνια, το ποτό της χαράς διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της πολυτάραχης, ασαφούς όσο και ενδιαφέρουσας ιστορίας του, με τον versatile χαρακτήρα του να το καθιστά μία έξοχη πρόταση τόσο για μερικά από τα δημοφιλέστερα cocktails όλων των εποχών, όσο και μόνο του. 

Μπαίνοντας πια στην εποχή των summer parties -εκεί όπου το ρούμι προφανώς και πρωταγωνιστεί- το BACARDÍ σε προσκαλεί να γιορτάσεις μαζί του το Rum Month, με 4 αγαπημένα Rum based cocktails, κάθε ένα εκ των οποίων έχει χτίσει το μύθο του. 

BACARDI RUM MONTH

Μπορείς να εξερευνήσεις τον diverse και "free spirit" κόσμο του BACARDÍ μέσα από πολλά events και challenges, σε επιλεγμένα spots, σε κάθε γωνιά της χώρας, τα οποία μπορείς να αναζητήσεις αναλυτικά εδώ. Και προφανώς να γιορτάσεις... the BACARDÍ way.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bacardi

H ομάδα του Υucatan θα "χορέψει" το Χορευτό μέχρι τελικής πτώσεως

Μια ξεχωριστή φεστιβαλική εμπειρία την υπογραφή ενός από τα κορυφαία brands διοργάνωσης events ηλεκτρονικής μουσικής.

21/07/2022

Γιατί το "Spencer" είναι η must ταινία της εβδομάδας

Η Κρίστεν Στιούαρτ κόβει και ράβει στο ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα δίνοντας την καλύτερη ερμηνεία της καριέρας της.

Γιορτάζοντας τον Rum Month σε 5 δημοφιλή μπαρ της Αθήνας

Μέρη που τιμούν το ποτό της χαράς μέσα στο καλοκαίρι.

Η ιστορία πίσω από τη νυχτερίδα στο λογότυπο του Bacardi

Το δημοφιλές ρούμι και η σχέση με το logo του.

To αγαπημένο queer party Slam επιστρέφει!

Το six d.o.g.s Pop-Up που έχει σταθμεύσει στον προαύλιο χώρο της Peiraios 260 συνεχίζει με ξεχωριστές καλοκαιρινές προτάσεις.

Ξεχωριστά DJ sets με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Κάθε Τετάρτη το ΚΠΙΣΝ μας δίνει ραντεβού στη βεράντα του Φάρου.

Καλοκαιρινή μπαρότσαρκα στον Βόλο

Τα μπαρ του Βόλου έχουν ανοίξει και σας περιμένουν για να δοκιμάσετε τους πιο γευστικούς συνδυασμούς με το αγαπημένο σας ρούμι.