Στον θεατράλε εξωτισμό του "Tiki Bar Athens"

Φοίνικες, πολυνησιακά cocktails και εξωτικό fun είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι.

Tiki Bar Athens για μετά το θέατρο

Το ''Tiki Bar Athens'' μετρά σχεδόν 20 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στα αθηναϊκά δρώμενα όσον αφορά τα μπαρ και έχει χαράξει τη δική του ξεχωριστή πορεία, που ξεκινά από το κέντρο της πόλης και τη γειτονιά-σταυροδρόμι ανάμεσα στο Θησείο, την Πλάκα και το Κουκάκι για να καταλήξει σε προορισμούς εξωτικούς. 

Tiki Bar Athens για μετά το θέατρο 1

Για το τελευταίο φροντίζει η πολυνησιακή κουλτούρα των κοκτέιλ που εδώ υπηρετείται με έναν τρόπο cool και παράλληλα τροπικά νόστιμο, όπως επίσης και το χωροταξικό μοτίβο με τα λεοπάρ καθίσματα, τα ψάθινα φωτιστικά, cult εξώφυλλα δίσκων και τα φυτά, συν το πάντοτε αβίαστα φιλικό και χαλαρωτικά οικείο περιβάλλον του. 

Μία ανάσα από τον σταθμό του Μετρό στην Ακρόπολη και σε στρατηγικό σημείο ανάμεσα στις θεατρικές πιάτσες του Συντάγματος, της Πλάκας και του Νέου Κόσμου, μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί ένα έξοχο after theatre σποτ, που θα επεκτείνει ή θα συμπληρώσει τη γενικότερη εμπειρία, ακολουθώντας πάντοτε πιστά το δικό του sui generis σενάριο.

Tiki Bar Athens για μετά το θέατρο 3

Tiki Bar Athens για μετά το θέατρο 4

Σε αυτό, πρωταγωνιστούν οι Δημήτρης Βόγλης, Γιάννης Πέτρος Πετρής και Βασίλης Ρούσσος που κινούν τα νήματα εντός της μπάρας, σερβίροντας από Aperitiki (aperitivi με τροπικά twists) και κλασικά ποτά της tiki culture μέχρι πιο ιδιαίτερες και εμπνευσμένες προτάσεις "εξωτικών" ελιξιρίων. Παράλληλα και συμπληρωματικά, η comfort προσέγγιση στο bar food είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται κανείς μαζί με το ποτό του, ενώ το mood παραμένει πάντοτε ακμαίο με προσεκτικά επιλεγμένες, κεφάτες μουσικές.

Tiki Bar Athens για μετά το θέατρο 6

Tiki Bar Athens για μετά το θέατρο 2

Πιθανότατα, μετά την τελευταία σου επίσκεψη στο "Tiki Bar Athens" να σου γεννηθεί η επιθυμία της άμεσης επιστροφής. Μάθε λοιπόν, πως οι πόρτες του ανοίγουν από νωρίς κάθε μέρα και για πρωινό, με το πιο πρόσφατο σουξέ του, τα αλμυρά waffle sandwiches, να τραβούν τη γευστική προσοχή.

Tiki Bar Athens για μετά το θέατρο 7

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Tiki Bar Αthens

Φαλήρου 15, Κουκάκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα