Anerada inn Boutique Suites

Συνάντηση με την νεράιδα των βουνών στο Καρπενήσι

anerada

Αυτό το Πάσχα έχουμε πολλούς λόγους να πάρουμε τα βουνά! Μια αξέχαστη πρόταση φιλοξενίας συνθέτει και για τις πασχαλινές μας εξορμήσεις το Anerada Inn Suites στο ατμοσφαιρικά πετρόχτιστο Μεγάλο Χωριό στο Καρπενήσι. Μέσα σε μια πανέμορφη πράσινη έκταση που θυμίζει παραμυθένιο σκηνικό, το Anerada inn Boutique Suites μοιάζει με το γοητευτικό καταφύγιο μιας νεράιδας, εξασφαλίζοντας μια εμπειρία απόλυτης ξεκούρασης και αποσυμπίεσης. Ξεχωρίζει όχι μόνο για την ρομαντική αίσθηση που διαχέεται αλλά και για τις English country πινελιές και τις vintage αναφορές που συνδέουν το παρελθόν με το παρόν, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι pet friendly.

anerada

Χρώματα και αρώματα άλλης εποχής διαμορφώνουν μια διαμονή με μοναδικό χαρακτήρα, σε κάθε ένα από τους έξι διαφορετικούς χώρους φιλοξενίας. Βιώστε την απόλυτη ηρεμία μέσα στις κομψές σουίτες σε απαλούς χρωματισμούς και country style διακόσμηση που ξεκουράζουν και συμβάλλουν στην τέλεια διαμονή. Απολαυστικότερο σημείο συνάντησης το ζεστό καθιστικό όπου θα γευτείτε ένα πλούσιο πρωινό το οποίο απαρτίζεται από ζυμωτό ψωμί, πίτες και χειροποίητες μαρμελάδες, όλα με την φροντίδα της ιδιοκτήτριας. 

anerada

Φυσικά, στο όμορφο καθιστικό μπορείτε να χαλαρώσετε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και να απολαύσετε το τσάι ή το ποτό σας, υπό τους ήχους τζαζ μουσικής. Όπως και να επιλέξετε να περάσετε το χρόνο σας στους χώρους του Anerada inn Boutique Suites ένα είναι βέβαιο: το αίσθημα οικειότητας που θα σας αγκαλιάσει, με την ανθρώπινη ζεστασιά να κυριαρχεί. 

anerada

Μεγάλο Χωριό, Καρπενήσι, 22370 41479, 6944 505045, www.anerada.com.gr, Instagram: anerada_inn, Facebook: Anerada INN Boutique Ξενωνας

"Δείτε όλες τις προτάσεις μας για το Πάσχα 2023 στην Ελλάδα" 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα