"The Athenian Callirhoe"

Φινέτσα και λάμψη στη σκιά της Ακρόπολης.

The Athenian Callirhoe

Mε τη μαγευτική θέα του rooftop στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό να συνθέτει ένα ειδυλλιακό background για το επαγγελματικό lunch, το ρομαντικό δείπνο ή το χαλαρό γεύμα μας, η ταράτσα του "The Athenian Callirhoe" είναι το ιδανικό σκηνικό, ανεξαρτήτως περίστασης.

Γιατί το ατμοσφαιρικό setting δεν είναι ο μόνος πρωταγωνιστής στην εμπειρία που προσφέρει το "Callirhoe VIP Roof Garden". Οι φίνες μεσογειακές γεύσεις, με το λεπτό άγγιγμα του σεφ να αναδεικνύει τη νοστιμιά των υλικών μέσα από μαγειρική φινέτσα και ακρίβεια, φέρνουν τη γαστρονομική εμπειρία του κομψού αυτού εστιατορίου στο προσκήνιο, ενώ το καλοκουρδισμένο σέρβις υπογραμμίζει την ατμόσφαιρα οικείας πολυτέλειας που εκπέμπει ο χώρος.

Οι προσεγμένες οινικές επιλογές από τον ελληνικό αμπελώνα συμπληρώνουν το γευστικό ταξίδι, ενώ την αυλαία ρίχνουν νόστιμα επιδόρπια, με φαβορί την αφράτη, αρωματική τιραμισού, που ολοκληρώνεται μπροστά στο τραπέζι.

Tip: Το bar του "Callirhoe VIP Roof Garden" είναι το ιδανικό πόστο για να απολαύσετε δουλεμένες μείξεις με σαγηνευτική θέα, με τη λίστα των κοκτέιλ να ισορροπεί διαχρονικά classics και signature δημιουργίες.

Περισσότερες πληροφορίες

Athenian Callirhoe (The)

Καλλιρρόης 32, Αθήνα
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα