Το Καπλάνι

Τσικνοπέμπτη με άρωμα Κρήτης

Το Καπλάνι

Zήστε μια εναλλακτική Τσικνοπέμπτη και καλωσορίστε την Αποκριά με έντονα αρώματα και γεύσεις από τη Μεγαλόνησο. Στο "Καπλάνι", με την εδραιωμένη φήμη και τις βραβευμένες συνταγές, θα γνωρίσετε το μεγαλείο της πληθωρικής κρητικής κουζίνας. Εδώ, οι διαλεχτές πρώτες ύλες χρησιμοποιούνται με αγάπη και μεράκι, για να φέρουν στο πιάτο σας μερακλίδικες αυθεντικές σπεσιαλιτέ. Αυτές τις ημέρες που η κρεατοφαγία έχει την τιμητική της, αποδεχτείτε την πρό(σ)κληση και παραδοθείτε στο λουκούλειο γεύμα, που το "Καπλάνι" ετοιμάζει για εσάς. Πρώτη θέση στο τραπέζι έχουν αγαπημένα καλούδια που είναι αδύνατον να μη σας κερδίσουν από την πρώτη στιγμή που θα τα εντοπίσετε στον κατάλογο. Ανάμεσα σε πολλά must ξεχωρίζουν το χοιρινό κότσι, η κορτεζίνα από χοιρινά στηθόπλευρα, το πρόβειο λουκάνικο, η στάκα με πατάτα και αβγό, η φουρνιστή πανσέτα αλλά και, φυσικά, τα χόρτα τσιγαριαστά. Θα τα συνοδέψετε με ψαγμένα κρασιά και αποστάγματα που κάνουν ντόρο, όπως τσικουδιά και ρακόμελο εκλεκτών ντόπιων παραγωγών.

Tip: Η φρέσκια και οικεία ταυτόχρονα αισθητική κάνει το "Καπλάνι" ιδανικό στέκι για κάθε ηλικία ή περίσταση.

Περισσότερες πληροφορίες

Καπλάνι (Το)

Ευφρονίου 47, Καισαριανή
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/11/2025

"Varoulko Seaside"

Στα γαλήνια πελάγη της νοστιμιάς

"Βασίλαινας"

Η διαχρονική φινέτσα της ελληνικής θαλασσοφαγίας

"Strouga"

H cool γαστροταβέρνα του Νέου Κόσμου.

"Στου Λου"

Η απάντηση στο "Πού θα φάμε απόψε;".

"Σχολαρχείο της Κυψέλης"

Επιστροφή στα θρανία της απόλαυσης

"Polpo"

Ο τόπος συνάντησης των ανθρώπων με τη γεύση της θάλασσας.