Brutus Tavern

Πριβέ πολυτέλεια

Brutus Tavern

Tο talk of the town των τελευταίων μηνών είναι ατμοσφαιρικό, με στενόμακρη σικάτη σάλα που δένει λονδρέζικα και παριζιάνικα στοιχεία, μπολιασμένα με νεοϋορκέζικες πινελιές, δημιουργώντας μια αίσθηση κλειστής λέσχης. Η ομάδα κουζίνας και σάλας υπογράφει καλλιγραφικά μια premium κρεατοφαγική εμπειρία, με τον πολυβραβευμένο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου να επιμελείται το μενού, τον ταλαντούχο Στέφανο Ρίζο στην εκτέλεση και τον Μιχάλη Θεοδωράκη στις οινικές προτάσεις. Δυνατό "παρών" δηλώνουν μεγαλειώδεις κοπές όπως δανέζικο Holstein T-bone, Black Angus Prime rib steak από τη Νέα Ζηλανδία και Wagyu Denver steak, μαζί με παϊδάκια ιβηρικού χοιρινού, αρμένικο κεμπάπ με ψητές πίτες, πίκλα κρεμμυδιών και αρωματική salsa ντομάτας, γαλλική πάπια και "βασιλικό" κοτόπουλο για να νιώσετε άρχοντες.

Tip: Η "έκρηξη" μανταρινιού με λουίζα και λέμονγκρας είναι ιδανικό φινάλε, το παρφέ bitter σοκολάτας με αλμυρή καραμέλα όμως και η τάρτα με σοκολάτα γάλακτος δεν πάνε πίσω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

H "Ψαροπούλα" σε νέα εποχή

Καινούργια σελίδα γυρίζει η ιστορική ψαροταβέρνα της Καλλιθέας, που επιστρέφει οσονούπω ριζικά ανανεωμένη ως "Psaropoula Fish Meze" με μοντέρνες θαλασσινές γεύσεις διά χειρός Γιάννη Λιόκα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
16/05/2022

Η Γωγώ Δελογιάννη ανεβαίνει στην ταράτσα

Το "Στοά Φιξ Πρότζεκτ Ταράτσα" ανοίγει τις πόρτες του στα ψηλά της Κολοκοτρώνη.

Τα nice n easy παίζουν "Lyra"

Το καινούργιο μέλος της gourmet & bio healthy οικογένειας είναι ένα σύγχρονης αντίληψης ελληνικό εστιατόριο στην Πλάκα.

To "Saitama" έρχεται στον Κεραμεικό

Για το νέο του πρότζεκτ ο Σταμάτης Σταματιάδης συνεργάζεται με τον Άνταμ Κοντοβά και παντρεύουν δημιουργικά τα κοκτέιλ με τα κεμπάπ και τα noodles.

Νέο "Mama Tierra" στην Ακρόπολη

Το δημοφιλές χορτοφαγικό resto της οδού Ακαδημίας απέκτησε street αδερφάκι.

H Margarita γιορτάζει στα "TGI Fridays"

Η Margarita MAYnia απλώνεται για ολόκληρο τον Μάιο στα αγαπημένα εστιατόρια.

Νύχτες "COYA" ξανά στη Μύκονο

Το δημοφιλές ιαπωνοπερουβιανό restaurant bar επιστρέφει για τρίτη σεζόν στο Νησί των Ανέμων.