Barrique

Ιδανικές κρεατο-οινικές αρμονίες

Barrique

Στην καρδιά του Πειραιά, σε ένα χώρο σικάτο, που αγαπά το καλό κρέας, θα γευτείτε μια σειρά από κρεατοφαγικές σπεσιαλιτέ παρέα με κάποια από τις 200 και πλέον ετικέτες κρασιών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα. Εδώ θα βρείτε ποικιλία από μοσχαρίσιες μπριζόλες Αργεντινής, Ουρουγουάης και Αμερικής αλλά και χοιρινά από ελληνικές βιολογικές φάρμες, όλα ψημένα όχι με τον κλασικό τρόπο αλλά σε κλειστού τύπου φούρνο Mibrassa, που λειτουργεί με κάρβουνα και ελεγχόμενη ροή αέρα, χωρίς όμως να στερεί από το κρέας τα καπνιστά αρώματα του κλασικού ψησίματος στη σχάρα. Γκιούλμπασι και χοιρινά πανσετάκια συναντιούνται στο ίδιο τραπέζι με κοπές όπως tomahawk, T-bone, flank steak, κρέατα ωρίμασης και πρώτης τάξης μεζέδες. 

Tip: Lemon pie ή brownies με σιρόπι σοκολάτας και παγωτό βανίλια είναι ιδανικές επιλογές για το τέλος. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/11/2025

"Varoulko Seaside"

Στα γαλήνια πελάγη της νοστιμιάς

"Βασίλαινας"

Η διαχρονική φινέτσα της ελληνικής θαλασσοφαγίας

"Strouga"

H cool γαστροταβέρνα του Νέου Κόσμου.

"Στου Λου"

Η απάντηση στο "Πού θα φάμε απόψε;".

"Σχολαρχείο της Κυψέλης"

Επιστροφή στα θρανία της απόλαυσης

"Polpo"

Ο τόπος συνάντησης των ανθρώπων με τη γεύση της θάλασσας.