Δον Μόσκιο

Αγάπη από κρέας

Δον Μόσκιο

Το ολοκαίνουργιο εστιατόριο με τη σφραγίδα του Ομίλου Καστελόριζο στην Κηφισιά εκφράζει με ζέση τις διαφορετικές πλευρές της κρεατοφαγίας. Ο σεφ Άγγελος Τζαν θα σας περιποιηθεί με καλοδιαλεγμένες επιλογές από κοπές περίτεχνα ψημένες στη θράκα, όπως βιολογική tomahawk, ωριμασμένο βουβαλίσιο T-bone, Teres Major με βαθιά νοστιμιά, ελληνικό βιολογικό iberico, αλλά και εκλεκτές λιχουδιές όπως το βοδινό μεδούλι με τσάτνεϊ κρεμμυδιού, pico de gallo, και γκρεμολάτα που θα απολαύσετε στη μεγάλη κομψή σάλα με τα βαριά ξύλινα τραπέζια και τις αναπαυτικές καρέκλες υπό το άγρυπνο βλέμμα της φανταστικής φιγούρας του Δον Μόσκιο. Σε δεύτερο ρόλο, σάλτσες, ψητά λαχανικά και βουτυράτος πουρές πατάτας με τρούφα συνοδεύουν άψογα το κρεατοφαγικό cast. 

Tip: Θα γλυκαθείτε με τον μπακλαβά που αποδομείται σε φίνα ταρτάκια με γέμιση από ελαφριά κρέμα φιστικιού και καραμελωμένα φιστίκια Αιγίνης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/11/2025

"Varoulko Seaside"

Στα γαλήνια πελάγη της νοστιμιάς

"Βασίλαινας"

Η διαχρονική φινέτσα της ελληνικής θαλασσοφαγίας

"Strouga"

H cool γαστροταβέρνα του Νέου Κόσμου.

"Στου Λου"

Η απάντηση στο "Πού θα φάμε απόψε;".

"Σχολαρχείο της Κυψέλης"

Επιστροφή στα θρανία της απόλαυσης

"Polpo"

Ο τόπος συνάντησης των ανθρώπων με τη γεύση της θάλασσας.